Hvordan Man Laver Et Elastik Til Fiskeri

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Elastik Til Fiskeri
Hvordan Man Laver Et Elastik Til Fiskeri

Video: Hvordan Man Laver Et Elastik Til Fiskeri

Video: Hvordan Man Laver Et Elastik Til Fiskeri
Video: Это ЛУЧШЕ, чем Рецепт по ГОСТу! Домашняя ВАРЕНАЯ КОЛБАСА "Докторская"🍴Натуральная, Сочная и Нежная 2024, April
Anonim

Erfarne fiskere i dag kan nævne et stort antal forskellige fiskemetoder afhængigt af årstid, fisketype, vandmasse og mange andre faktorer. En måde at fiske på er med et elastik. Fiskeri med elastik er simpelt og praktisk, og både erfarne og uerfarne fiskere kan gøre en sådan tackling.

Hvordan man laver et elastik til fiskeri
Hvordan man laver et elastik til fiskeri

Er det nødvendigt

For at gøre en sådan tackling skal du have flere kroge med ledninger, en fiskesnøre med en tykkelse på 0,3-0,5 mm, en rulle til opvikling af en fiskesnøre, selve elastikken samt en last og en karabinhage til fastgørelse

Instruktioner

Trin 1

De snore, der er fastgjort til kroge, bør ikke være mere end en halv meter i længden. Installer flere snore af forskellig længde på elastikken - gør snoren nærmest elastikken kort, og gør den lange, som er tættest på banken, lang.

Trin 2

For at skabe en tackling med et elastikbånd skal du bare købe et simpelt elastikbånd, der er en meter langt. I udvidet form når den fire meter, og dette vil være nok for dig til en fuldgyldig tackling.

Trin 3

Vælg en passende og praktisk enhed til oprulning af linjen - brug f.eks. En unødvendig centrifugeringsrulle fastgjort til en træpind til dette formål.

Trin 4

Overvej også et system til fastgørelse af elastikken til linjen. Fastgørelsen skal være stærk, og på samme tid må den ikke beskadige elastikken og må ikke ødelægge den. Det er praktisk at bruge en simpel karabinhage som et beslag.

Trin 5

Fastgør vægten på elastikken på enhver måde, der passer dig. Vægten af lasten skal være mindst et kilo, især hvis du skal kaste redskabet langt fra kysten. Træk om nødvendigt elastikken tilbage til kysten ved hjælp af en speciel enhed.

Trin 6

Ved opbevaring af redskabet må du ikke strække elastikken, men opbevare den løst viklet. Dette hjælper elastikken med ikke at miste sin elasticitet og strækning, hvilket betyder, at din tackling holder dig længere med ordentlig pleje.

Anbefalede: