Sådan Renoveres En Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Renoveres En Cykel
Sådan Renoveres En Cykel

Video: Sådan Renoveres En Cykel

Video: Sådan Renoveres En Cykel
Video: Sådan samler du en cykel 2024, Marts
Anonim

Forældede cykler i vores tid kan ikke konkurrere med deres moderne kolleger, der er kendetegnet ved større funktionalitet, let vægt, bekvemmelighed og flere hastigheder. Men hvis du har en gammel cykel, kan du prøve at opgradere den med moderne detaljer. At konvertere en gammel cykel til en moderne højhastighedscykel er ikke så svært, og det vil tage færre penge fra dig end at købe en ny cykel.

Sådan renoveres en cykel
Sådan renoveres en cykel

Instruktioner

Trin 1

Start med baghjulet. Vælg et nyt nav, der passer til sportscykler med det samme antal eger som din cykel, og udskift det gamle nav. Hvis fælgen er i dårlig stand, skal du udskifte den, og hvis tilstanden er anstændig, kan fælgen efterlades.

Trin 2

Køb et moderne tandhjul og excentrisk hjul separat, så du hurtigt kan fjerne hjulet fra rammen og derefter fastgøre det lige så hurtigt. Alle moderne cykler er udstyret med en excentrisk, så dette køb vil være meget praktisk for dig.

Trin 3

Saml hjulet omhyggeligt, følg bevægelsessekvensen og overhold alle parametre, eller overlad dette arbejde til en cykelmekaniker.

Trin 4

Efter ændring af baghjulet skal du engagere dig i installationen af hastighedskontakten. Få en skifter, der passer med de seks og er fastgjort til cykelrammen ved akslen, fastspændt med en excentrisk.

Trin 5

Fastgør det manuelle hastighedsreguleringsværktøj til styret nær højre bremse, og installer alle kabler i den rigtige rækkefølge.

Trin 6

Sørg for at genbruge din cykels bremsesystem. Køb en tykkelsesbremse, og monter den på baghjulet, så du ikke kun har en forbremse, men også en bageste. Installer bremsearmen på styret, træk kablerne og skjorterne til bremseskoen. For at montere bremsen skal du bore et lille hul i bagagestativets monteringsplade, gennem hvilken bremsemonteringstappen passerer.

Trin 7

For at installere yderligere komponenter på rattet skal du fjerne gummidysehåndtagene fra rattet. For dette skal du forsigtigt indsætte en tynd skruetrækker mellem gummi og metal og hæld vand i det resulterende hul.

Trin 8

Gummihætten kan let fjernes. For at sætte den på igen, våd gummiets inderside med vand igen. Fordel rammefjerne til den ønskede bredde ved at træde på den venstre fjer og skubbe den højre fjer fra hinanden. Brug en gasnøgle til at bøje fjerene, så fjerene er vinkelrette på hjulaksen.

Trin 9

Fastgør bremse- og hastighedskablerne til rammen med enkle metalklemmer. Udskift pedalerne, hvis det er nødvendigt, og sørg for at installere en ny kæde og tandhjul på din cykel.

Anbefalede: