Hvordan Var Maya Abrikosovs Skæbne Efter At Have Forladt "House-2"

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Var Maya Abrikosovs Skæbne Efter At Have Forladt "House-2"
Hvordan Var Maya Abrikosovs Skæbne Efter At Have Forladt "House-2"

Video: Hvordan Var Maya Abrikosovs Skæbne Efter At Have Forladt "House-2"

Video: Hvordan Var Maya Abrikosovs Skæbne Efter At Have Forladt
Video: 2012 u0026 The End Of The World 2024, April
Anonim

Alle fans af det mega-populære tv-show "Dom-2" nød at se livet på projektet af den romantiske og excentriske May Abrikosov. Denne smukke høje unge mand vandt mange tilskuers hjerter med sine store øjne og et smukt smil, men efter hans afgang fra "House-2" forsvandt May pludselig fra tv-skærme. Hvordan udviklede hans skæbne sig efter projektet?

Hvordan var Maya Abrikosovs skæbne efter at have forladt
Hvordan var Maya Abrikosovs skæbne efter at have forladt

Maj historie

For første gang kom en beboer i Voronezh, Roman Tertishny eller May Abrikosov, til Dom-2 i 2004. Ved castingen, hvor unge og interessante mennesker blev rekrutteret til et nyt skandaløst projekt, faldt den unge mand ved et uheld ind med sine venner. Efter at have udfyldt et spørgeskema for underholdningens skyld underskrev Roman sig med navnet "May Abrikosov" og glemte det med glæde straks efter at have forladt lokalet, hvor støbningen fandt sted. Den usædvanlige unge mand blev dog husket og inviteret til at deltage i projektet. May Abrikosov var kendt fra barndommen som en talentfuld og kunstnerisk dreng, der modnede og blev en meget ambitiøs teenager.

May begyndte at opbygge sin første kærlighed til Dom-2 med solen - en seriøs og smilende pige, der elsker at spille guitar. Imidlertid varede deres forhold ikke længe, hvorefter Abrikosov begyndte en affære med en meget chokerende Alena Vodonaeva, som var mindst egnet til rollen som en pige, en kreativ og åndelig fyr. Som det viste sig, blev de forenet af et ønske om at finde ægte kærlighed, som både May og Alena så fra deres forældre. Imidlertid sluttede deres egne følelser, der opstod fra venskab, temmelig hurtigt, og Mai forlod projektet på grund af uenighed med værterne for "House-2".

Livet efter showet

Føler smagen af popularitet vendte May Abrikosov ikke tilbage til Voronezh og besluttede at erobre Moskva. På et tidspunkt var fyren vært for et TV3-program kaldet "Secrets", men kanalens ledelse besluttede at erstatte den melankolske maj med en mere karismatisk og temperamentsfuld Alexei Chumakov.

Abrikosov opgav ikke og fortsatte med at forsøge at vende tilbage til tv, men livet i Moskva krævede betydelig økonomi, som et resultat måtte fyren vende tilbage til sin hjemby Korotyak. At komme til "Dom-2" forhindrede May i at tage eksamen fra Voronezh Academy of Arts, hvor han kunne få et værdig erhverv og diplom.

Efter hjemkomsten fra Moskva mistede Abrikosov sin far og bedstemor i en kort periode, hvilket i høj grad påvirkede fyrens følsomme natur. Mays naboer siger, at han i de senere år er blevet meget religiøs, da Abrikosov beskyldte … hekseri for hans fiaskoer. Fyren hængte sit hus med ikoner og dækkede hegnet med kors for at beskytte sig mod de negative virkninger af dårlige ønsker.

Nu skriver May lejlighedsvis artikler til Dom-2 magasinet, men fyren har ikke meget penge, så den tidligere TNT-kanalstjerne fører en ret beskeden livsstil, tjener penge ved sæsonbestemt indsamling af grøntsager og opdræt af kyllinger.

Anbefalede: