Sådan Vælger Du Den Rigtige Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Den Rigtige Guitar
Sådan Vælger Du Den Rigtige Guitar

Video: Sådan Vælger Du Den Rigtige Guitar

Video: Sådan Vælger Du Den Rigtige Guitar
Video: Sandvik Let's Create: How it's Made - The World's First 3D printed Smash-Proof Guitar 2024, April
Anonim

Guitaren er ikke kun et musikinstrument, den har længe været genstand for kult. Folk, der spiller guitar, bliver let sjælen i virksomheden, nyder særlig kærlighed og respekt, så køb af et instrument kan være det første skridt mod succes, både blandt venner og blandt det modsatte køn.

Valget af guitar skal tilgås med særligt ansvar
Valget af guitar skal tilgås med særligt ansvar

Instruktioner

Trin 1

Så du har besluttet at købe en guitar. Uanset hvor mærkeligt det allerførste råd kan virke, men først og fremmest skal du kunne lide guitaren, så du bør ikke nedsætte den visuelle komponent. Det er en fornøjelse at spille et smukt instrument. Du skal også tage højde for størrelsen på det købte værktøj. En stor guitar lyder bedre end en lille, men hvis du er en skrøbelig pige eller et barn spiller guitar, skal guitaren vælges for at passe til størrelsen på afspilleren.

Trin 2

Lad os nu tage stilling til strengene. Klassisk guitar - seksstrenget. Syvstrengede guitarer er en rent russisk opfindelse, så kig ikke efter importerede syvstrenge i butikkerne, du finder dem alligevel ikke. Syntetiske eller nylonstrenge forlænger guitarens levetid, meget mindre metalstrenge ødelægger instrumentets krop, og det er bestemt lettere at lære at spille dem. Afstanden mellem gribebrættet ved den 12. bånd og strengene bør ikke overstige 5-6 mm, 1 centimeter vil være grænsen. Metalstrenge lyder lysere og højere, men de er også meget sværere at spille. Derudover overbelaster sådanne strenge guitarens krop, og endda et instrument af meget høj kvalitet kan kollapse under deres stress.

Trin 3

Men det vigtigste kriterium, når du vælger en guitar, er stadig lyden. Tøv ikke med at bede sælgeren om at indstille guitaren, og det vil være meget godt, hvis han eller en bekendt, der er specielt taget med ham til dette formål, spiller dig en lille melodi. Hvis du samtidig hører noget raslende, eller bare lyden af instrumentet ikke vil være særlig behagelig for dig, er det bedre ikke at købe en sådan guitar. Efter at have gennemgået et par eksemplarer, vil du helt sikkert støde på en, hvis lyd du kan lide.

Trin 4

Undersøg grundigt din fremtidige guitar for uregelmæssigheder, mangler, mindre ridser eller forvridninger. Spænd strengene ved forskellige bånd, mens du plukker dem. Strengene skal ikke rasle, og nakken skal ikke svinge. En god guitar holder dig mere end et år, så du bør ikke skimme på køb af ekstra tilbehør til den. En taske, rem, pick, en guitarspil-tutorial vil være nyttigt for dig straks efter køb af instrumentet, så det er bedre at købe alt på én gang fra en sælger, der hjælper dig med at finde alt hvad du har brug for.

Anbefalede: