Hvordan Man Laver En Hjemmelavet Forstærker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Hjemmelavet Forstærker
Hvordan Man Laver En Hjemmelavet Forstærker

Video: Hvordan Man Laver En Hjemmelavet Forstærker

Video: Hvordan Man Laver En Hjemmelavet Forstærker
Video: Hjemmelavet Squishy DIY 2024, Marts
Anonim

For at have en forstærker til lyd hjemme eller i en bil er det ikke nødvendigt at købe den i en butik. Det er slet ikke svært at gøre det. For at gøre dette skal du have lidt viden om elektroteknik og lidt fantasi.

Hvordan man laver en hjemmelavet forstærker
Hvordan man laver en hjemmelavet forstærker

Er det nødvendigt

aluminiumsplade, firkantet, strimmel, TDA 7294 mikrokredsløb

Instruktioner

Trin 1

Tag en 15x15 mm firkant i aluminium, du skal bruge den til at gøre sagen. Skær emnerne. Lav opretstående stativer. Forstærkerens samlede tykkelse er 60 mm, glasdækslet er 4 mm tykt, bunden er 1,5 mm, og rackhøjden skal være 51,5 mm.

Trin 2

Lav vandrette rammeelementer. For at gøre dockingen behagelig skal du skære hver ende af pladsen i en vinkel på 45 grader. For at samle en kasse med dimensionerne 430X250X60 skal du bruge otte firkanter - 4 stk. 422 mm lange og 4 stk. 250 mm lange.

Trin 3

Saml rammen. Dette skal gøres ved hjælp af M3-skruerne, hvilket i dette tilfælde er meget praktisk. Saml to firkanter på en opretstående stolpe. Lav derefter bund- og bagvæggen. Brug et 1,5 mm tykt aluminiumsark til at gøre dette. Skær med et stiksav. Når du klipper, skal du gøre den en millimeter større, så den lettere passer til den udhængende kant. Fastgør den færdige bund til rammen med skruer.

Trin 4

Lav bagsiden af sagen på samme måde. På bagsiden af kabinettet skal du installere strømstikket, input- og outputstikkene, som du bedst køber på forhånd. Bor derefter huller i bagvæggen. Lav benene til forstærkeren, du kan tage dem færdige fra en gammel kuffert.

Trin 5

Lav frontpanelet. Brug en 5 mm tyk aluminiumsstrimmel til at gøre dette. I sagen skal du lave en bjælke, der skjuler mekanismen. Hvis det ønskes, kan kroppen males med spraymaling.

Trin 6

Lav et skiftebræt på følgende måde: udskriv billedet af det fremtidige kort på en laserprinter i en skala 1: 1. Derefter skal tegningen skæres og placeres med billedet nede på et tidligere affedtet stykke glasfiber. Overfør den derefter til folien og stryg den med et varmt strygejern. Dens temperatur skal være på sit maksimale. Stryg grundigt i 2-3 minutter, og lad brættet køle af. Toner smelter og klæber til folien og fjern derefter papiret i varmt vand. Resultatet er et printkort af meget professionel kvalitet.

Trin 7

Lav et kort til kondensatorerne ved at tegne med en tegningspenn. For at gøre dette skal du bruge en almindelig sprøjte med en stump nål. Hæld nitrolak i kroppen og træk stier med den. Æts begge brædder i jernchloridopløsning, og saml.

Trin 8

Isolér TDA7294-mikrokredsløbet fra radiatoren, så det har et negativt potentiale i sin sag. Dette kan gøres ved hjælp af en speciel varmeledende pude, som skal være lidt større end sålen på mikrokredsløbet eller glimmeren. Isoler skruebeslaget med en ikke-ledende muffe. Indsæt brædderne i kassen.

Trin 9

Bring forstærkerens kontrolknapper til frontpanelet. Fastgør topdækslet.

Anbefalede: