Sådan Finder Du En Sangkunstner, Hvis Du Kun Kender Teksterne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Sangkunstner, Hvis Du Kun Kender Teksterne
Sådan Finder Du En Sangkunstner, Hvis Du Kun Kender Teksterne

Video: Sådan Finder Du En Sangkunstner, Hvis Du Kun Kender Teksterne

Video: Sådan Finder Du En Sangkunstner, Hvis Du Kun Kender Teksterne
Video: Folkeklubben – om sangen; "Ring Når Du Får Tid" – Sang - Sanger - Album 2024, April
Anonim

Nogle gange sker det at høre en sang i radioen eller i en butik, som du kan lide, men hverken dens navn eller kunstneren er kendt. Heldigvis er der flere måder at finde en dejlig sang ved kun at kende et par ord fra dens tekst.

Sådan finder du en sangkunstner, hvis du kun kender teksterne
Sådan finder du en sangkunstner, hvis du kun kender teksterne

Er det nødvendigt

Internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Hvis du husker hele sætninger og sætninger udenad (og selv hvis du kun husker individuelle ord), har du en god chance for at genkende kunstneren på Internettet. Åbn en hvilken som helst søgemaskine, og indtast en sætning fra sangteksterne i søgefeltet. Du kan også tilføje ordteksterne til din forespørgsel, hvis du leder efter en sang på et fremmed sprog, eller "tekster", hvis sangen er på russisk. Chancerne er, at en søgemaskine giver dig en liste over tekstsiderne for den sang, du ønsker. Der skal også være sangens titel og kunstnerens navn. Men dette vil kun ske, hvis sangen er populær. Hvis det er et nyligt show, eller udøveren har et begrænset publikum, hjælper denne metode muligvis ikke.

Trin 2

En anden mulighed er at spørge kyndige mennesker. Prøv at gå til forummet for fans af en bestemt musikstil, som sangen tilhører, og spørg om de kender kompositionen med sådanne ord. Det vil være nyttigt, hvis du også beskriver kunstnerens køn, måde og andre detaljer om sangen.

Trin 3

Hvis du har hørt sangen i radioen, kan du prøve at finde den på radiostationens websted eller bruge Hvad er denne sang? (f.eks. moskva.fm og piter.fm). Til dette anbefales det at huske radiostationen og det tidspunkt, hvor sangen blev spillet.

Trin 4

Hvis sangen er et soundtrack til en film, skal du indtaste en søgning i søgemaskinen i form af "Movie_name + soundtrack" eller "Movie_name + ost". Du finder en liste over sange, der blev spillet i filmen. Det er nu let at finde den ønskede sang blandt dem.

Trin 5

Der er engelsksprogede ressourcer til at finde sange: musipedia.org og midomi.com. Tilslut et headset eller en mikrofon til din computer. På musipedia.org skal du klikke på Optag og begynde at nynne sangens melodi. I dette tilfælde er nøjagtigheden ved at slå noterne vigtigere end ordens rigtighed. Når du er færdig, skal du klikke på Stop og derefter på Afspil. Hvis en lignende komposition findes, vil den blive spillet. På midomi.com skal du klikke på Klik og syng eller nynne. Syng melodien og tryk på Stop. Vent, indtil de fundet sange er indlæst. På denne ressource er søgning efter ord også tilgængelig - Tekstsøgning.

Anbefalede: