Hvordan Man Tegner Gaver

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Gaver
Hvordan Man Tegner Gaver

Video: Hvordan Man Tegner Gaver

Video: Hvordan Man Tegner Gaver
Video: Få 2 gaver 2024, April
Anonim

Vil du lære at tegne en gave? Du kan tegne en gaveæske bundet med en skinnende smuk sløjfe. Der er flere måder at tegne på, som giver dig mulighed for at skildre din gave i tredimensionel form og fyldt med lys. En mulighed er at tegne Corel DRAW-editoren.

Tegn en gave
Tegn en gave

Er det nødvendigt

Corel DRAW editor

Instruktioner

Trin 1

Åbn Corel DRAW editor og opret et nyt dokument.

Trin 2

Vælg "Ellipse" fra værktøjslinjen og tegn to forskellige prikker til højre og venstre i samme højde

Trin 3

Vælg "Polyline" fra værktøjslinjen, og træk to lige linjer fra dem. For at gøre dette skal du klikke med musen på et punkt og derved markere begyndelsen på linjen, og derefter på det sted, hvor du planlægger at afslutte linjen, skal du dobbeltklikke. Skæringspunktet mellem de tegnede linjer er romben, som vil være toppen af gaveæsken.

Trin 4

Vælg "Smart Fill" fra værktøjslinjen, og brug den til at male over din diamant.

Nu er vores opgave at tegne resten af boksens sider på en lignende måde. For at gøre dette skal du slette konstruktionslinjerne og efterlade punkterne.

Trin 5

Tegn en lodret linje fra diamantens nederste hjørne med Polyline-værktøjet. Linjens længde afhænger af den ønskede boksstørrelse. Hvis du næsten vil give en kasse chokolade, vil linjen være kort, og hvis en stor volumetrisk gave placeres i kassen, trækkes linjen lang.

Trin 6

Træk nu linjer fra vores punkter til den nederste kant af vores kasse. Og fra rombens venstre og højre kant, sænk linjerne ned, indtil de krydser den første.

Trin 7

Vælg "Smart Fill" fra værktøjslinjen, og brug den til at udfylde vores kasse med maling.

Trin 8

Så gavebasen er klar. Du kan male det igen i enhver festlig farve.

Trin 9

Animer din kasse nu med skygger, skab visuelt volumen til den. For at skabe sådanne effekter skal du oprette en duplikat af laget ved at trykke på højre museknap på billedet eller ved at trykke på "Ctrl + D". Mal dette lag en mørkere tone.

Trin 10

Vælg "Gennemsigtighed" fra værktøjslinjen for at skabe gennemsigtighed. Klik i nederste højre hjørne, flyt musemarkøren til det øverste venstre hjørne. Vi skaber denne effekt på alle sider af gaveæsken. Du har en voluminøs kasse.

Trin 11

For større effekt kan du bøje hjørnerne på din kasse på to synlige sider. Vælg igen "Polyline" fra værktøjslinjen, og tegn to trekanter.

Trin 12

Fjern den sorte kontur fra trekanterne og fyld dem med maling.

Trin 13

Vælg "Drop Shadow" fra værktøjslinjen for at tilføje en skygge under hver trekant. Træk markøren ned fra midten af trekanten og til højre, slip den derefter. På den øverste værktøjslinje skal du registrere de værdier, der er ansvarlige for skyggenes gennemsigtighed og størrelse. Din kasse ligner udbulende kanter.

Trin 14

Gaveæsken venter på at blive bundet med en smuk sløjfe. Vælg "Polyline" på værktøjslinjen, og træk det fremtidige bånd.

Trin 15

Klik på knappen på øverste panel for at konvertere et lige bånd til en buet, og derefter male det hvidt.

Trin 17

Hvis du har brug for, at dit bandage ikke er mat, men skinnende, gøres dette ved hjælp af "Interactive Fill", træk markøren fra den ene kant af tape til den anden.

Trin 18

Bind nu kassen kryds og tværs med et andet bånd.

Trin 19

Så. Din kasse er pakket, bundet. Det er stadig at fastgøre en smuk bue. Du skal tegne det på samme måde som tapebånd, kun bøjningen skal gøres stejlere.

Trin 20

Du kan oprette så mange buer som du vil - to eller fem og derefter også tilføje en skygge til hver detalje.

21

Gaveæsken er klar. Du kan genfarve det i enhver farve, du kan lide. Hun kan dekorere dit websted som et designelement.

Anbefalede: