Hvordan Man Laver En Papirhelikopter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Papirhelikopter
Hvordan Man Laver En Papirhelikopter

Video: Hvordan Man Laver En Papirhelikopter

Video: Hvordan Man Laver En Papirhelikopter
Video: Hvordan man laver en helikopter ud af papir. Origami helikopter med papir. 2024, April
Anonim

Du kan finde dig selv nogle interessante aktiviteter derhjemme, hvis du tager noget papir og bygger en lille model af en helikopter. Du kan gøre dette ved at forbinde din fantasi og selv komme med en model, eller du kan bruge vores råd.

En sådan model kan laves på bare 5 minutter
En sådan model kan laves på bare 5 minutter

Er det nødvendigt

  • papir
  • barberkniv eller skarp kniv
  • lim
  • plasticine
  • match
  • saks
  • lim

Instruktioner

Trin 1

Skær et 80 x 70 mm rektangel ud af papir. Vi markerer vingerne og skærer dem med et barberblad eller en kniv langs en lineal. Vi folder rektanglet ind i en cylinder, limer det sammen. Vi bøjer vingerne. Vi sætter et stykke plasticine på forsiden af helikopteren. På kroppen af vores legetøj kan du påføre gul-sorte tværstriber.

Justering af en sådan model er meget enkel, som en almindelig papirglider. Hvis vores helikopter kaster (løfter næsen op), skal du tilføje et stykke plasticine, hvis det dykker - mindsk det.

Trin 2

Den anden model er usædvanlig enkel. Det er sandsynligvis umuligt at komme på en enklere idé. En tændstik fungerer som skroget, og vi skærer skruen ud af papir. Først skal du omhyggeligt opdele tændstikket og derefter indsætte skruen i den. Vi knytter knivene ud, og vores helikopter er klar til at starte fra balkonen eller fra vinduet. Modellen glider ned, og hvis vi er heldige, og hun møder en opsamling, kan den flyve op.

Om få minutter kan du lave denne model af en helikopter af papir. Alle ved, hvordan et ahornfrø dykker. Sådan fungerer denne model.

Trin 3

Vi tager et papirark, du kan bruge en notesbog. Vi tegner helikopterens konturer på arket, klipper det ud. Vi bøjer papirarket to gange, så vi får en dobbelt strimmel, som vi derefter vikler rundt om bunden og fastgør den med lim. Vi får helikopterens last. Det er kun at fastgøre en skrue, også skåret ud af papir. For skruen skal du tage et tykkere papir end til sagen.

Du kan nu lave en større helikopter. For at gøre dette skal du, idet du observerer proportionerne, øge størrelsen og tage et tykkere papir.

Anbefalede: