Sådan Bestemmes Nummeret På Et Navn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Nummeret På Et Navn
Sådan Bestemmes Nummeret På Et Navn

Video: Sådan Bestemmes Nummeret På Et Navn

Video: Sådan Bestemmes Nummeret På Et Navn
Video: Log Nummer 17 - Mørk Mørkere Endnu Mørkere 2024, April
Anonim

Navnets nummer er en egenskab, der i vid udstrækning bestemmer motiverne for din opførsel, tankegangen og i nogle tilfælde dispositionen til sygdom. Definitionen af dette tal er inkluderet i funktionerne i videnskaben om indflydelse af tal på en persons skæbne og liv - numerologi.

Sådan bestemmes nummeret på et navn
Sådan bestemmes nummeret på et navn

Instruktioner

Trin 1

Skriv dit navn på et separat ark papir, der er lille mellemrum mellem bogstaverne. Hvis du normalt bruger et kaldenavn snarere end et fuldt navn, kan du bruge det - det mere almindelige navn har større indflydelse på dig.

Trin 2

I overensstemmelse med tabellen noteres antallet under hvert bogstav: under "a", "og", "c" - en, under "d", "m" "x", "y" - fem osv..

Trin 3

Sæt plus mellem numrene og tilføj dem alle. Som et resultat får du et tocifret tal. Læg hans tal sammen. Hvis du får et tocifret nummer igen, skal du gentage handlingen, indtil du får et enkeltcifret nummer (et til ni). Det resulterende nummer er nummeret på dit navn. Ved hjælp af den samme tabel kan du beregne nummeret på dit efternavn og patronym.

Trin 4

Hvert nummer har en særlig indvirkning på en person. Så tallet 4 er et symbol på jord, udholdenhed, stabilitet. Mennesker med dette navnnummer står fast på deres fødder, er pragmatiske, elsker orden og pålidelighed i alt, følger reglerne nøjagtigt og kræver det samme fra andre. De seks ledsager lederen, mentoren, vogter af komfort i huset, uinteresseret ven og retfærdig person. Ni er karakteristisk for forgæves mennesker, der alligevel kan nå ethvert mål, hvis de går til det og ikke distraheres af fremmede anliggender. Navnet nummer 3 angiver en kreativ natur, der altid er klar til at give nye ideer, for at se verden i et nyt lys. Samtidig hæmmer overdreven dagdrømning aktivitet, "troikaerne" har tendens til at spilde deres energi og undertiden penge forgæves. Navn nummer 1 ledsager ledere, der har brug for at overvinde dovenskab for at nå deres mål. De har også en kreativitet og et stærkt sind, men ofte forsømmer "nogle få" andres meninger.

Anbefalede: