Hvordan Man Laver En Halloween Lysestage

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Halloween Lysestage
Hvordan Man Laver En Halloween Lysestage

Video: Hvordan Man Laver En Halloween Lysestage

Video: Hvordan Man Laver En Halloween Lysestage
Video: Ladybug vs Scary Teacher 3D! Chloe og Adrian har en date ?! 2024, Marts
Anonim

Halloween er en kort ferie, og ingen ønsker bestemt at bruge mange penge eller energi på det, når de udsmykter et hjem. Der er en hurtig og budgetmæssig måde at lave en lysestage med dine egne hænder på.

Hvordan man laver en Halloween lysestage
Hvordan man laver en Halloween lysestage

Er det nødvendigt

Tyndt (xerox) papir, lineal, blyant, saks, sort tuschpenne eller markør, lim eller tape, tabletlys

Instruktioner

Trin 1

Tag et almindeligt A4-ark xerox-papir. Sådan papir tillader lys at passere igennem, og hvis du tegner en tegning på det i sort, får du smukke silhuetter. Mål og tegn på et stykke papir et rektangel 10-12 cm bredt og 15-20 cm langt. Dette vil være bunden af lysestagen.

Trin 2

Inden du skærer basen ud, skal du trække på den med en sort tuschpenne forskellige Halloween-attributter, såsom et edderkoppespind med edderkopper, flagermus, ugler, katte, spøgelser, græskar og mere. Glem heller ikke ordene "Halloween" eller "Happy halloween".

Trin 3

Det er bedre at skære bunden, når tegningen er helt klar, så du sparer meget tid. Også, hvis du ikke er sikker på, om du kan tegne en god tegning med det samme, skal du prøve at tegne med en blyant først og kun derefter cirkulere den med en tuschpen. Først når tegningen er klar, skal du klippe basisrektanglet ud.

Trin 4

Rul bunden ind i et rør og forbind kanterne med tape eller lim. Hvis du foretrækker lim, anbefaler jeg at bruge tør lim. fra PVA-papir vil helt sikkert føre.

Trin 5

Placer et tændt pillelys på bordet. Anbring nu lysestagen på bordet, så lyset er i midten. Færdig!

Anbefalede: