Michelangelo Loconte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Michelangelo Loconte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Michelangelo Loconte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Michelangelo Loconte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Michelangelo Loconte: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Mikelangelo Loconte et Florent Mothe on TV 2024, Marts
Anonim

Michelangelo Loconte karriere begyndte i skolen, da han deltog i teaterforestillinger. Imidlertid blev den verdensomspændende berømmelse af den talentfulde sanger bragt af udførelsen af den førende rolle i rockoperaen "Mozart". Billedet af den geniale komponist, som hans samtidige ikke accepterede i lang tid, viste sig at være meget tæt og forståelig for den unge italienske sanger.

Michelangelo Loconte på scenen
Michelangelo Loconte på scenen

Den talentfulde og meget karismatiske italienske sanger Mikelangelo Loconte er stadig ret ung, men han har allerede formået at bevise sig selv som skuespiller, komponist og musiker. På trods af en sådan overflod af kreative interesser kom berømmelse først til ham i 2009, i en alder af 36 år. Derefter spillede han Mozarts hovedrolle i rockoperaen med samme navn. På en overbevisende måde formidlede den store komponists oprørske ånd, blev Michelangelo en verdensberømthed, der bidrog til udviklingen af musik

En sådan succesrig karriere blev imidlertid forud for et langt og undertiden vanskeligt job, der krævede al sin styrke fra en begavet ung mand.

Begyndelsen på den kreative vej

Michelangelo Loconte ved en koncert
Michelangelo Loconte ved en koncert

Det unge geni blev født den 5. december 1973 i familien af lærerne Ripalta og Jeremiah Lokonte. Foruden ham havde familien stadig en ældre søster, og i 1982 blev den yngre bror Pietro født.

Den talentfulde unge mand studerede på en specialskole, hvor han forsøgte at forstå, hvilken slags kreativitet tiltrak ham mest. Han har deltaget omfattende i skoleteaterproduktioner og flere tv-shows.

Efter eksamen fra skolen i sin hjemby Cerignole besluttede Michelangelo at fortsætte sin uddannelse og modtage en bachelorgrad i design og senere en master i kunst.

Arbejd i Italien

Michelangelo Loconte som Mozart
Michelangelo Loconte som Mozart

Mens han fortsatte sine studier, mødte Michelangero den berømte italienske sanger Rita Pavone, som blev hans mentor. Takket være denne union var det unge talent i stand til at blive en vinder på de ukendte ferier, hvor unge talentfulde musikere prøver sig. Dette åbnede nye horisonter i hans karriere: han optrådte med så populære bands som "Art Decade" og "Unix".

I de samme år forsøgte Michelangelo sig med succes i komponistens afstamning og skrev adskillige numre til Maurizio Piccoli og Loredana Berte og optrådte under pseudonymet Luna.

Karriere i Frankrig

I 1999 flyttede den allerede berømte sanger til Belgien, til byen Liège og først derefter til Frankrig. I de interviews, han gav, da han blev berømt, indrømmede kunstneren, at det var en meget vanskelig tid: han fik lidt betaling, og der var ikke altid et tag over hovedet.

Den første succes i Frankrig kom efter at have spillet en af hovedrollerne i musicalen "New Nomads". Michelangelo vidste endnu ikke fransk, men publikum vidste ikke om det: sangeren lagde alle teksterne udenad ved hjælp af metoden til fonetisk skrivning.

Hårdt arbejde og talent hjalp ham med at blive virkelig berømt. Efter den vellykkede premiere på rockoperaen Mozart modtog Michelangelo Loconte den prestigefyldte Prix Pouilles 2009-pris. Operaen har været på sit højdepunkt i flere år; Michelangelos sidste optræden i rollen som den berømte komponist var i 2011 i Paris. Og disken, der blev udgivet samme år, blev hurtigt en diamant.

Verdensomspændende berømmelse forhindrer ikke den talentfulde sanger i at deltage i adskillige velgørenhedskoncerter: "Alle synger mod kræft", "Forældres hus" og "Fodkoncert".

På trods af hans smukke udseende og enorme popularitet vides der ikke meget om sangerens personlige liv. Måske har han ikke nok tid til dette, fordi Michelangelo Loconte forbereder sig på at frigive sit første soloalbum.

Anbefalede: