Jomfru Maskotsten

Indholdsfortegnelse:

Jomfru Maskotsten
Jomfru Maskotsten

Video: Jomfru Maskotsten

Video: Jomfru Maskotsten
Video: Folque - Skjøn Jomfru 2024, April
Anonim

Jomfruen er stjernetegnet, som næsten enhver sten er egnet til. Deres iboende ro og optimisme tiltrækker de magiske effekter af forskellige mineraler, og derfor skal repræsentanter for dette tegn først og fremmest stole på dets beskyttelse, når de vælger en talisman. Også Jomfruer kan vælge charme, der giver held og lykke.

Jomfru maskotsten
Jomfru maskotsten

Instruktioner

Trin 1

Spole.

Denne sten er i stand til at beskytte Jomfruen fra fiasko og mange farer. Dette grønne mineral spiller rollen som en god amulet mod det onde øje og skader og undertrykker også negative eksterne påvirkninger på ejeren.

Trin 2

Jasper.

En af de vigtigste egenskaber, som denne sten har, er at tiltrække rigdom. Derudover giver Jasper repræsentanterne for dette tegn på styrke og evnen til at leve i fred med menneskerne omkring dem og hjælpe med at opbygge relationer.

For jomfruer, der starter deres karriere, er denne sten en god talisman, der hjælper med hurtigt at realisere sig selv inden for det valgte felt.

Trin 3

Nefritis.

Denne sten er fantastisk til jomfrukvinder. Det tiltrækker gunstige ændringer ikke kun i livet, men også i en persons mentale bevidsthed. I Kina blev jade betragtet som en sejrsten, der er i stand til at håndtere situationer og personlige negative kvaliteter.

Anbefalede: