Ayumi Hamasaki: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Ayumi Hamasaki: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Ayumi Hamasaki: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Ayumi Hamasaki: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Ayumi Hamasaki: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: 浜崎あゆみ / Documentary of ayumi hamasaki COUNTDOWN LIVE 2016-2017 A『Just the beginning -20-』〜part 3〜 2024, April
Anonim

Ayumi Hamasaki er en populær japansk pop- og trance-sanger. Hun er en af de mest succesrige kunstnere i Japan, hun blev endda tildelt den uofficielle titel "Empress of Japanese Pop Music"

Ayumi Hamasaki: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Ayumi Hamasaki: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Biografi

Ayumi Hamasaki blev født den 2. oktober 1978 i byen Fukuoka. Da pigen var to år gammel, forlod hendes far familien, og hendes mor og bedstemor opdragede hende. Da moren til den fremtidige sanger konstant arbejdede, blev hun mest overladt til sig selv. Ayu delte engang i et interview, at hun aldrig havde smagt mad, som hendes mor ville have tilberedt. Under Ayus studier havde hun ikke engang altid tid til at tage hende hjem. Men pigen var aldrig sur på hende.

I en alder af syv medvirkede Ayumi i en annonce for Fukuokas centralbank. Mens hun var i gymnasiet, blev hun opfattet som en vanskelig teenager, og som et resultat faldt pigen ud og gik til Tokyo for at forfølge en modelleringskarriere med sin bedstemors fulde godkendelse.

Siden 1991 har hun taget pseudonymet Kurumi Hamazaki og spillet i teaterproduktioner og film med lavt budget. I alt medvirkede hun i 7 produktioner og medvirkede også i tv-showet "H. I. P. - Hot Information Press", men hun lykkedes ikke at handle. Pigens modelkarriere gik også galt, hun blev anset for lav til en professionel karriere.

Den 21. september 1995 udgav Ayumi sin første hiphop-single "Nothing From Nothing" under pseudonymet AYUMI.

Senere besluttede Ayu at prøve sig som rap-kunstner, og den 1. december 1995 udgav hun sit første mini-album "Nothing From Nothing". Dette bragte hende ikke meget popularitet, og i 1996 gik hun tabt i mængden af de samme unge kunstnere. Og i 1997 forsvandt hendes navn helt fra musikunderholdningsindustrien.

Måske ville hendes sangkarriere være afsluttet der, men mødet med producenten af pladeselskabet Avex vendte Ayus liv på hovedet. Han så rigtigt talent hos pigen og tilbød at flytte til New York for at gennemgå professionel vokaltræning.

I 1998 vendte Ayumi tilbage til musikscenen.

Skabelse

Ayumi underskrev "Avex" og udgav deres debut-single "Poker Face" den 8. april, som solgte 43.000 eksemplarer i Japan for at nå nr. 20 på Oricon-hitlisten.

Hun begynder at skrive teksterne på sine sange selv og hælde sine følelser og tanker ud i dem, og takket være det bliver hun hurtigt populær blandt skolepiger.

Også i 1998 blev singlerne "YOU", "Trust", "For My Dear …" og "Depend On You" udgivet. Hver ramte top 10 på de japanske hitlister.

Efterfølgende sange skrevet i 1999, såsom "Boys & Girls", "Appears" og mange andre, blev også udsolgt med rungende succes.

Ayumis berømmelse voksede og voksede. Hun tog 3. pladsen i nomineringen "Årets bedst sælgende kunstner"

Personlige liv

Der vides ikke meget om sangerens personlige liv; Ayumi skjuler omhyggeligt sine hobbyer. Det vides kun, at hendes første kærlighed var en gymnasieelever fra hendes skole. Deres forhold var kortvarigt og sluttede tre år senere.

Anbefalede: