Sådan Brændes Plast

Indholdsfortegnelse:

Sådan Brændes Plast
Sådan Brændes Plast

Video: Sådan Brændes Plast

Video: Sådan Brændes Plast
Video: Plastforurening: Hvordan mennesket er ved at omdanne planeten til plast 2024, April
Anonim

Anvendelsesområderne for polymer ler, som er bedre kendt som plast, er meget omfattende. Det kan bruges til at lave hjemmedekorationer, dukker, bijoux og tilbehør. Plasten er bagt og selvhærdende. Det er med bagt plastik, som nybegyndere har mange problemer.

Sådan brændes plast
Sådan brændes plast

Instruktioner

Trin 1

Bagt polymer ler får sine vigtigste ydeevneegenskaber, hårdhed og elasticitet som et resultat af termisk eksponering. For at polymerisationsprocessen skal gennemføres korrekt, er det nødvendigt nøje at følge producentens anbefalinger, der er angivet på emballagen.

Trin 2

De fleste plasttyper fyres i en speciel ovn ved en temperatur på ikke mere end 130 grader. Hvis du ikke bager produktet, vil det være skrøbeligt. Hvis du overophedes det, bliver det mørkere og begynder at afgive en ubehagelig lugt.

Trin 3

For at undgå sådanne konsekvenser skal du købe et termometer fra husholdningsapparatet, der er designet til brug i husholdningsgas og elektriske ovne. Hvis du ikke kan finde en sådan enhed, skal du være opmærksom på termometrene til saunaer og bade på et træunderlag. Uden et termometer ved hånden skal du justere temperaturen eksperimentelt ved at bage stykker plastaffald.

Trin 4

Du skal også bruge en speciel komfur, da polymer ler frigiver skadelige stoffer under fyringsprocessen. Hvis det ikke er muligt at købe en separat komfur, skal du vaske ovnen grundigt efter hver fyring. I mikrobølgeovnen kan du kun bage ler, som har en særlig betegnelse på pakken.

Trin 5

Bagemetoden afhænger af formen på det bagte produkt. Perlerne kan placeres på tandstikkere, som igen skal sidde fast i et krøllet stykke folie. Et fladt produkt (vedhæng, medaljong) kan affyres på glas eller på et ark krydsfiner pakket i folie. Perler uden huller kan bages ved at sprede dem ud på bomuldsuld. Forsøg ikke at tage en syntetisk vinterbeholder, da den smelter i ovnen. En anden måde at bage perler på er på papir foldet harmonika.

Trin 6

Produkter anbringes i en kold ovn, men bagetiden skal tælles fra det øjeblik, hvor ovnen opvarmes til den ønskede temperatur. Hvis du vil have, at den gennemskinnelige plast bliver mere gennemsigtig og fleksibel, skal du straks nedsænke emnerne i koldt vand fra ovnen.

Anbefalede: