Grundlæggende Regler For Tilrettelæggelse Af Et Buffetbord

Indholdsfortegnelse:

Grundlæggende Regler For Tilrettelæggelse Af Et Buffetbord
Grundlæggende Regler For Tilrettelæggelse Af Et Buffetbord

Video: Grundlæggende Regler For Tilrettelæggelse Af Et Buffetbord

Video: Grundlæggende Regler For Tilrettelæggelse Af Et Buffetbord
Video: Skab tryghed i buffeten på; Tilbyd bemandet buffet 2024, April
Anonim

Hvis du allerede er træt af den traditionelle fest, kan du organisere en ferie eller fest i form af et buffetbord. Dens største fordel er evnen til at invitere et stort antal gæster, da buffetbordet ikke kræver siddepladser. Derfor er der mere ledig plads, og gæsterne kan prøve enhver tallerken, de kan lide. Hvis du tager højde for flere vigtige punkter, når du organiserer et buffetbord, så vil ferien helt sikkert give dig et godt indtryk på dig og dine gæster.

Grundlæggende regler for tilrettelæggelse af et buffetbord
Grundlæggende regler for tilrettelæggelse af et buffetbord

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at ved et buffetbord skal du vælge borde, der er 15-20 cm højere end standardborde. Det tilrådes at lave flere niveauer af kasser eller vælte retter og draper dem med en klud. Dette er nødvendigt, så alle retter er i sikte, og det er praktisk for gæsterne at få det, de har brug for.

Trin 2

Læg særlig vægt på opstillingen af opvasken. Gæstepladerne skal placeres i separate stakke på 10. Placer bestiket på kanten til venstre for pladerne.

Trin 3

Vaser med kunstige sten eller blomsterbuketter kan bruges som borddekorationer. Sæt dog ikke frodige buketter på bordet, hvilket kan forhindre gæsterne i at nå den ønskede fad og blokerer dem.

Trin 4

Alkoholholdige drikkevarer hældes som regel i glas og glas på forhånd. Resten af drikkevarer skal placeres på bordet i flasker, så etiketterne er synlige.

Trin 5

Vælg et buffetmåltid af en sådan størrelse, at det let kan spises med få bid. Dette er praktisk for både gæster og værter, så der ikke er nogen resterende rester tilbage. I begyndelsen af fejringen skal du lægge de retter på bordet, der ikke mister deres smukke udseende i lang tid og ikke forværres. Sidst men ikke mindst skal du tilbyde dine gæster snacks med saucer, smør og gelerede retter.

Trin 6

Buffetbordets mest optimale varighed er 2-2, 5 timer. Du bør ikke trække begivenheden ud, da dette ikke er korrekt i forhold til gæster, der er tvunget til at stå. På trods af at dette er et buffetbord, skal du arrangere et par stole langs væggen, så de, der ønsker det, kan sætte sig et stykke tid.

Anbefalede: