Sådan Strikkes Et Serviet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strikkes Et Serviet
Sådan Strikkes Et Serviet

Video: Sådan Strikkes Et Serviet

Video: Sådan Strikkes Et Serviet
Video: СОСЕДКА Поделилась БЫСТРЫМ Рецептом ПИРОЖКОВ КАК ПУХ! Век живи, Век учись! Готовим дома 2024, April
Anonim

Strikkede servietter vil perfekt dekorere køkkenet eller stuen. Metoden til strikning af servietter med strikkepinde er ikke særlig almindelig, men det fortjener selvfølgelig særlig opmærksomhed. Sådanne servietter er lettere og mere luftige end hækling, og valget af mønstre er meget større.

Sådan strikkes et serviet
Sådan strikkes et serviet

Er det nødvendigt

  • strikkepinde;
  • garn;
  • saks.

Instruktioner

Trin 1

Før du begynder at strikke, skal du vælge størrelse og form på serviet. Formen kan være helt anderledes: firkantet, rund, oval, polygonal osv. Du kan endda binde individuelle stykker sammen og derefter forbinde dem med smukke knuder.

Trin 2

For at begynde at strikke servietter skal du ringe løkkerne. De kan støbes fra en løkke eller fås ved hjælp af en hjælpetråd. En lettere måde er at hækle løkkerne. Antallet af sløjfer skal svare til størrelsen på serviet og rapporterne. Det er også ønskeligt, at antallet af gentagne sløjfer svarer først til en strikkepind, og når den stiger til to strikkepinde.

Trin 3

Med det enkleste sæt - hæklede, lav en løkke, 2-3 cm i diameter. Bind den derefter i en cirkel med små løkker, og overfør strikningen til strikkepindene. Strik i en cirkel med dit valgte mønster. For nemheds skyld kan du tegne et servietmønster på papir og tegne alle detaljer. Så når du strikker, kan du kontrollere størrelse og form for ikke at lave fejl i de enkelte dele.

Trin 4

Der er mange mønstre til servietter, der findes i håndværksmagasiner. Det er meget lettere at strikke efter sådanne mønstre, da der er en allerede dannet rapport og et arrangement af løkker fra hinanden lodret og vandret.

Trin 5

Det færdige serviet kan pyntes smukt rundt om kanterne: bind det med en kontrasttråd, tilføj frynser eller kvaster. Efter strikning skal du strække serviet på stoffet, fugte og tørre. Så det vil altid holde sin form og ikke vride i enderne.

Anbefalede: