Sådan Sys Du En Tilda Ballerina-dukke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sys Du En Tilda Ballerina-dukke
Sådan Sys Du En Tilda Ballerina-dukke

Video: Sådan Sys Du En Tilda Ballerina-dukke

Video: Sådan Sys Du En Tilda Ballerina-dukke
Video: Как сделать сайт для слабовидящих на Тильда? Версия сайта для слабовиядщих в Tilda Publishing. 2024, Kan
Anonim

Skaberen af ideen om Tildas indvendige legetøj er Tony Finnanger. Hun har udgivet omkring et dusin bøger, der udgav mønstre og beskrivelser af søde dukker lavet af stof, som har vundet hjerterne hos mange nålekvinder rundt om i verden. Tilda Ballerina - lys og luftig - bliver en udsmykning af huset.

Sådan sys du en Tilda Ballerina-dukke
Sådan sys du en Tilda Ballerina-dukke

Materialer til syning af dukker

Tilda Ballerina dukken har en silhuet svarende til andre Tony Finnanger dukker, så i princippet kan du bruge ethvert passende mønster, men det har også sine egne egenskaber. Ballerinas figur er slank, silhuetten er lys og luftig, så det er bedre at lave sit eget mønster til hende. Desuden er dette meget let at gøre. Nok til at forstørre tegningen og udskrive den på printeren.

Ud over papirmønstre har du brug for:

- kødfarvet eller beige bomuldsstof til fremstilling af kroppen

- tyll;

- stof til kjolens kjole

- tynde satinbånd

- blonder

- saks;

- tråde;

- en nål

- syntetisk vinterbeholder

- symaskine;

- akrylmaling til tekstiler;

- rødme.

Tilda Ballerinas produktionsteknologi

Åbn stoffet. Fold materialets højre side ind, fastgør mønstrene til dukkens krop, cirkuler dem med en blyant og skær dem ud, og lad der være 0,5 cm til kvoter langs alle snit. Skær detaljerne på forsiden og bagsiden af dukkens krop ud af dekorativt stof til ballerinakjolen.

På den forreste del af kroppen, på det øverste snit, læg 2 små modsatte folder. Juster denne del med den nederste kant af hoveddelen, og sy med en symaskine, og fordel forsigtigt folderne. Sy bagstykket til hovedet, og juster snitene.

Forbind de forberedte dele til ballerinas torso og sy dem på en symaskine, så undersiden og skuldrene ikke er syet.

Vend delen ud på forsiden, og fyld den ret tæt med polstring af polyester. Fold detaljerne i ballerinaens arme og ben højre side indad og sy. Drej dem lige ud og fyld let med fyldstof.

Indsæt stykkerne i åbningerne på dukkens krop. Fold tillægene indad og sy, og forbind delene af torso og arme, torso og ben med en søm fremad. Marker midten af armene og sy et par sting her for at skabe folder. På samme måde skal du placere benene i knæene.

Sy bundtet. Skær flere cirkler med en diameter på 10 cm fra tyll (jo mere deres antal, jo mere storslået bliver nederdelen). Fold cirklerne 4 gange og skær en bue med en diameter på 0,5 cm. Fold emnerne til tutuen sammen og sy med små rillesting langs bæltelinien. Sæt nederdelen på dukken og sy den til taljen med en blind søm i hånden. Pynt sømmen med et satinbånd.

Lav pointe sko. Tegn sko på ballerinaens ben for at matche kjolen. Sy på et tyndt satinbånd. Bind benet på tværs med det og binde det med en smuk sløjfe.

Tegn ansigtet og håret til dukken. Tegn linjerne i en glat frisure, som en ægte ballerina, mal alt med akrylmaling i sort eller brun. Tegn 2 prikker for at simulere øjnene. Mal de runde kinder med rødme. Pynt Tilda Ballerinas hår med kunstige blomster og blonder, så de passer til kjolen.

Anbefalede: