Hvordan Man Laver En Stereofilm

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Stereofilm
Hvordan Man Laver En Stereofilm

Video: Hvordan Man Laver En Stereofilm

Video: Hvordan Man Laver En Stereofilm
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, April
Anonim

Enhver, der har set en stereoskopisk film mindst en gang, vil sandsynligvis gerne skyde noget lignende selv. Nå, det er meget muligt. Sandt nok vil metoden til at opnå et volumetrisk billede i dette tilfælde blive brugt noget forskelligt.

Hvordan man laver en stereofilm
Hvordan man laver en stereofilm

Instruktioner

Trin 1

Brug den såkaldte Pulfrich-effekt til at opnå en stereoeffekt. Dets essens er som følger. Hvis du dækker det ene øje med et neutralt, let mørkere filter, ser alle objekter, der bevæger sig langs skærmen vandret i den tilsvarende retning, ud til at være placeret tættere end skærmen faktisk er placeret og bevæger sig vandret i den modsatte retning - længere end skærmen er faktisk placeret forretning.

Trin 2

For at få denne effekt skal du først forberede specielle briller. For at gøre dette skal du tage det nødvendige antal par unødvendige solbriller (efter antallet af seere). De burde ikke være for mørke. Fjern et glas fra hvert par (alle har samme side), og efterlad de modsatte briller.

Trin 3

Køb derefter ethvert videokamera. Selv en meget gammel analog vil gøre, som kan købes på en auktion meget billigt. Men en mobiltelefon med en videooptagelsesfunktion fungerer muligvis ikke: når genstande bevæger sig i ryk, forekommer Pulfrich-effekten ikke.

Trin 4

Nu har du alt hvad du behøver for at skyde. Det skal gøres i bevægelse. Du kan gå, du kan cykle, bus, bil osv. Det vigtigste er ikke at betjene køretøjet og kameraet på samme tid - af sikkerhedsmæssige årsager. I dette tilfælde skal selve kameraet rettes sidelæns: Hvis glasset på brillerne er venstre til venstre, så til venstre, hvis det er rigtigt, så til højre, og fotografiets genstande skal være så stille som muligt.

Trin 5

Hvis du har brug for at skyde en stationær genstand i stereoskopisk visning, skal du bruge en anden metode. Placer den på pladespilleren, drej den op og start med at skyde.

Trin 6

Nu, når du ser på, skal du blot tage de stereoskopiske briller på, du har forberedt på forhånd - og du vil se en meget udtalt stereoeffekt. For at den ikke forsvinder, kan du klippe alle scener ud, hvor der ikke er bevægelse, når du redigerer en film.

Anbefalede: