Sådan Væves En Telefonkasse Ud Af Elastikker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Væves En Telefonkasse Ud Af Elastikker
Sådan Væves En Telefonkasse Ud Af Elastikker

Video: Sådan Væves En Telefonkasse Ud Af Elastikker

Video: Sådan Væves En Telefonkasse Ud Af Elastikker
Video: Sådan væver du på en hjemmelavet væv 2024, Kan
Anonim

Rainbow Loom Bands er en ny måde at fremhæve din personlighed på. Fra dem kan du oprette originale smykker og tilbehør til enhver smag og farve. Alternativt kan du lave en kreativ telefonhylster af elastikker.

Sådan væves en telefonkasse ud af elastikker
Sådan væves en telefonkasse ud af elastikker

Er det nødvendigt

  • - Rainbow Loom Bands i to farver;
  • - krog;
  • - maskine.

Instruktioner

Trin 1

Brug Rainbow Loom Bands 3-bit maskine til at fjerne den midterste række fra den. Det er meget vigtigt at sikre, at de resterende rækker vender i modsatte retninger fra hinanden. Vævning af en telefonhylster skal starte fra den anden kolonne: Efter at have smidt et elastikbånd over det, skal du vende det med en otte og lægge det på den tredje kolonne, men allerede i den modsatte række. Gentag den samme handling, start kun fra anden kolonne i en anden række. Således skulle bogstavet X dannes. Lav bogstavet X 4 gange, spring over 2 kolonner og væv 4 flere sådanne elementer. Sæt derefter en ny på den sænkede række elastiske bånd, ikke kun diagonalt, men parallelt.

Billede
Billede

Trin 2

Brug elastikbånd i en anden farve, og luk den fremtidige telefonkasse og læg dem på hver kolonne mod uret. Tilslut alle elastikbåndene nedenunder og fold indad. Første række af omslaget er klar.

Billede
Billede

Trin 3

Derefter sænkes alle elastikbåndene ned og fortsættes til næste række. Det er vævet på samme måde som den forrige, kun i en anden farve, det vil sige, du skal lægge elastiske bånd på hver søjle mod uret rundt om hele produktets omkreds. Derefter er de nederste elastiske bånd tilsluttet og kastet indad. På samme måde lav 3 og 4 rækker, mens du ikke glemmer at skifte farver.

Billede
Billede

Trin 4

For at skabe et hul til skærmen i din telefonetui skal du lukke nogle af hængslerne. På højre side skal du tælle 3 kolonner, gribe det med en krog, skubbe det øverste, nederste elastikbånd og smide det på det næste. Fra 4. søjle skal du også smide elastikken på den tilstødende søjle. Så gør op til 3 kolonner i venstre side. Der skal være 3 kolonner på hver side. Luk alle andre centrale stolper ved at smide elastikkerne indad.

Billede
Billede

Trin 5

Når du har lukket de centrale sløjfer, nulstilles rækkeantalet til nul. Sænk de elastiske bånd ned, og fortsæt med at væve, startende fra højre side. Lukkede sløjfer er ikke involveret i yderligere vævning. Lav 16 sådanne rækker.

Trin 6

I den næste række i Rainbow Loom Bands-telefonetui skal du bruge alle poler, det vil sige også dem, som de centrale hængsler var placeret på. Tæl 3 søjler på højre side, tag fat i det nederste elastiske bånd med en krog og læg det på den tilstødende søjle. Så gør op til 3 kolonner i venstre side. Fjern resten af hængslerne indad. Væv den næste række som normalt.

Trin 7

Det er tid til at lave et hul til kameraet i telefonhylsteret af elastikker. For at gøre dette skal du vende maskinen om, så pladsen til kameraet er i rækken tættest på dig. Fra de 3 søjler i venstre side, smid det nederste elastikbånd på den næste stående søjle. Fra bunden af to kolonner skal du smide den nederste elastik til 1 på nøjagtig samme måde. Fjern derefter de elastiske bånd fra de samme 2 kolonner indad. Fortsæt med at væve fra søjlen, hvorfra de elastiske bånd begyndte at blive kastet, og stop yderst til venstre. Fold derefter elastikbåndene indad.

Trin 8

Det færdige kamerahul skal være lukket. Start vævning fra kolonnen længst til venstre. Efter at have kastet på løkkerne, tag det nederste elastikbånd fra de 3 søjler i venstre side og kast det på den næste stående søjle. Gør det samme med den næste kolonne. Kast resten af det nederste lag indad.

Trin 9

Vævning af telefonhylsteret fra elastikker slutter på samme måde som det begynder. Den eneste forskel er, at du ikke behøver at springe kolonnerne over. Gentag trinnene fra første afsnit, fold de nederste elastiske bånd indad.

Trin 10

Læg produktet med den faste side vendt mod dig. Smid det nederste elastiske bånd fra den højre kolonne på den tilstødende kolonne. Gør det samme på andre stillinger rundt om hele produktets omkreds. På søjlen, hvorfra de nederste elastiske bånd begyndte at blive kastet, er det nødvendigt at lave en løkke. For at gøre dette skal du tage et elastikbånd, trække det ud med en hæklenåge gennem alle elastikkerne i denne søjle. Bring den anden gennem den første del af den. Stram og skjul den resulterende sløjfe, og fold de resterende sløjfer indad. Gummistrikketelefonkassen er klar!

Anbefalede: