Sådan Maler Du En Rose I Akvarel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Maler Du En Rose I Akvarel
Sådan Maler Du En Rose I Akvarel

Video: Sådan Maler Du En Rose I Akvarel

Video: Sådan Maler Du En Rose I Akvarel
Video: How to paint Red Rose no.2 #Watercolor painting | step by step |Watercolor tutorial 2024, Kan
Anonim

Inden du maler rosen i akvarel på papir, skal du tegne omridset med fine linjer. Forsøg ikke at bruge et viskelæder, så de mindste piller ikke dannes på arket. Hvis du stadig ikke kan undvære at bruge et viskelæder, ville det være bedre at overføre den færdige skitse til et andet ark papir ved hjælp af glas til lyset - det vil være mere præcist. Tag nu et bræt, så det passer til et stykke papir, og fastgør det derefter til brættet med maskeringstape eller trykknap. Dette er nødvendigt, så papiret ikke vrides, når det bliver vådt.

Sådan maler du en rose i akvarel
Sådan maler du en rose i akvarel

Er det nødvendigt

  • - blød blyant
  • - et ark Whatman-papir eller akvarelpapir
  • - akvarel maling
  • - staffeli eller bord
  • - scotch tape eller pushpins
  • - sæt børster.

Instruktioner

Trin 1

Så start med at male med stærkt fortyndet akvarel. Brug mere vand, når du arbejder med glasurer, for at skabe en glødende akvareleffekt. Forsøg at sikre, at de tidligere lag skinner gennem hvert nye lag.

Trin 2

Dæk hele rosen med fortyndet rødbrun, og påfør meget fortyndet grøn maling i bunden af knoppen. Den grønne farve dækkes derefter med næsten gennemsigtige lag af lyserøde og røde nuancer. Det vil være næsten usynligt for øjnene, men det vil give kronbladene livlighed og naturlighed.

Trin 3

Lad laget tørre, og begynd derefter at uddybe de mørke pletter på kronblade. Brug varme farver til uddybning såvel som blandinger (hindbær-okker, rød). Det vigtigste er at fortynde malingen meget stærkt med vand.

Trin 4

Fyld baggrunden med kolde nuancer. En sådan baggrund vil skubbe den "varme" blomst fremad, så den skiller sig ud. Fyld baggrunden, så den er mørkere på den lyse side af rosen og lysere på den mørke side. Dette vil gøre blomsten mere voluminøs. Og prøv ikke at opnå ensartethed i baggrunden, lad det være lidt heterogent med pletter - dette er nødvendigt for at tegningen bliver mere realistisk og malerisk.

Trin 5

Påfør mønsteret på kronblade med en tynd børste. Lad det være lidt mørkere end kronblade. Gør ikke linjerne for mørke, lad dem være subtile.

Trin 6

Skits baggrunden omkring rosen med grønne blandinger (okker og ultramarin, okker og blå, grøn og cobalt, græsgrøn og lilla, gul og violet). Forsøg ikke at male bladene i baggrunden, men skitserer kun bladets form og farveskygge.

Trin 7

Føj varme pletter til baggrunden med de blandinger, som du malede rosen med. De vil som sådan overlappe med blomsten og afbalancere kompositionen.

Trin 8

Tilføj mørke pletter af maling til kronbladets kanter (nemlig mørke pletter, ikke faste linjer), og du kan overveje at tegningen er færdig. Fjern båndet eller knapperne, indram rosen og hæng den på væggen.

Anbefalede: