Sådan Deaktiveres Annoncer I COP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Annoncer I COP
Sådan Deaktiveres Annoncer I COP
Anonim

Annoncering irriterer mange Counter Strike-brugere. Heldigvis kan problemet med at slippe af med påtrængende annoncer løses ved hjælp af systemets standardmidler uden involvering af yderligere software.

Sådan deaktiveres annoncer i COP
Sådan deaktiveres annoncer i COP

Instruktioner

Trin 1

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på "Start" -knappen og gå til punktet "Alle programmer". Udvid linket Tilbehør, og start Windows Stifinder-applikationen. Åbn mappen, hvor Counter Strike-spilfilerne er gemt, og find spilkonfigurationsfilen med navnet config.cfg i den. Det er normalt placeret i en mappe ved navn cstrike eller, til russisk lokalisering, cstrike_Russian.

Trin 2

Start standard Notepad-applikationen, og åbn filen, der findes i den. Se efter linjen, der indeholder den uønskede annoncetekst, og slet den. Udvid konfigurations-, cfg-mappen igen, og sørg for, at den ikke inkluderer exec line.cfg-navnet. Hvis der er en sådan linje, skal du åbne filen med navnet name.cfg og slette linjen med reklamen. Gå tilbage til mappen cstrike.cfg eller cstrike_russian.cfg og anvend den samme procedure til filen med navnet autoexec.cfg. Gem dine ændringer.

Trin 3

Bemærk, at alle ovenstående handlinger skal udføres i mappen cstrike_Russian, hvis den er tilgængelig. Dette skyldes, at det er konfigurationsfilen config.cfg i denne mappe, der er den udøvende, i modsætning til den samme fil i cstrike.cfg-mappen, som kun bruges i mangel af russisk lokalisering.

Trin 4

Efter deaktivering af annoncering i spillet er det nødvendigt at forbyde ændring af den oprettede konfiguration af Counter Strike-spilserverne. For at gøre dette skal du ringe til kontekstmenuen for den ændrede konfigurationsfil ved at klikke med højre museknap og vælge punktet "Egenskaber". Gå til fanen "Generelt" i dialogboksen, der åbnes, og anvend afkrydsningsfeltet i "Skrivebeskyttet" -linjen i afsnittet "Attributter" nederst i vinduet. Gem dine ændringer ved at klikke på OK. Denne handling gør det umuligt at ændre den valgte fil.

Anbefalede: