DIY Køleskabsmagneter

DIY Køleskabsmagneter
DIY Køleskabsmagneter

Video: DIY Køleskabsmagneter

Video: DIY Køleskabsmagneter
Video: DIY Fridge Magnet || How to make Fridge magnets || Home Decor || Handy Hope 2024, Kan
Anonim

Køleskabsmagneter er elementer, som mange mennesker bruger til at dekorere køleskabet, mens nogle bruger dem til at vedhæfte noter med påmindelser om nogle vigtige ting. Det er overhovedet ikke svært at fremstille køleskabsmagneter, det tager meget lidt tid at fremstille dem: fra en halv time til en time.

DIY køleskabsmagneter
DIY køleskabsmagneter

Saltdej køleskabsmagnet

Du får brug for:

- et glas mel

- 1/2 kop salt (fint)

- 1/4 glas vand

- gouache;

- farveløs lak

- pap

- en kuglepen;

- lim (f.eks. superlim);

- et stykke magnetbånd to centimeter langt og en centimeter bredt.

Lav først en modelleringsdej, til dette, læg mel, salt og vand i en skål og bland alt (du skal få en ret tyk elastisk masse, der ligner plasticine i konsistens).

Derefter rulles den resulterende dej ud med en kagerulle til en tykkelse på ca. en centimeter. På pap skal du tegne en form, hvilken form du vil lave en magnet, for eksempel et hjerte. Skær stykket, læg det på den rullede dej, og skær derefter forsigtigt den samme form ud af dejen med en skarp kniv. Placer den afskårne form et varmt sted i ca. 24 timer.

Efter udløbet af tiden skal du male emnets forside med gouache i en hvilken som helst farve eller flere farver på én gang. Lad malingen tørre helt, og dæk derefter figuren med klar lak. Når lakken er tør, limes en magnet med superlim på den forkerte side af emnet. Køleskabsmagneten er klar.

image
image

Køleskabsmagnet lavet af polymer ler

Du får brug for:

- polymer ler;

- varm lim

- krøllede forme (du kan f.eks. bruge forme til cookies);

- et tandstikker

- et stykke magnetbånd

- rhinestones eller perler.

Tag et stykke polymer ler i dine hænder, rul det ind i et lag, der er cirka 0,5-0,7 centimeter tykt. Sæt en krøllet form på det resulterende lag og tryk ned. Resultatet er et emne lavet af polymer ler.

Brug derefter et tandstikker til at skabe en slags ornament på emnet. Hvis du bruger en dyreform til at skabe en magnet, skal du tegne et ansigt med et tandstikker.

Læg emnet på en keramisk plade, og send den til en forvarmet ovn op til 120-130 grader i 20 minutter, og lad den derefter afkøle ved stuetemperatur.

Lim ved hjælp af lim et stykke magnetbånd til den forkerte side af emnet, og dekorér derefter forsiden af magneten med rhinestones eller perler (de kan lægges ud langs kanten af figuren).

image
image

Magnet til køleskab til kaffebønner

Du får brug for:

- kaffebønner;

- pap

- lim;

- en kuglepen;

- magnetbånd

- en smuk knap

- lyst satinbånd 10 cm langt og 0,5 cm bredt.

Tegn en hjerteformet form på ca. 10 centimeter på pap og skær den ud. Lim forsigtigt kaffebønnerne på den ene side af det resulterende emne, og placer dem så tæt på hinanden som muligt. Anbring et lille stykke magnetbånd på den modsatte side af formen.

Fold en bue ud af et satinbånd, lim den derefter på forsiden af magneten, og lim derefter en lys knap midt i denne bue. Kaffebønnemagneten er klar.

Anbefalede: