Passionsblomst. Hvad Du Har Brug For At Blomstre

Passionsblomst. Hvad Du Har Brug For At Blomstre
Passionsblomst. Hvad Du Har Brug For At Blomstre

Video: Passionsblomst. Hvad Du Har Brug For At Blomstre

Video: Passionsblomst. Hvad Du Har Brug For At Blomstre
Video: Fandt en trold under en bro i virkeligheden! Vandretur til bloggerlejren! 2024, Kan
Anonim

Passionflower, eller Passionflower, er en stedsegrøn vinstok med utroligt attraktive blomster, der ligner en stjerne. Hendes hjemland er troperne i Sydamerika og Australien. Nogle arter har spiselige frugter. I det nordlige klima dyrkes Passionflower som en prydplante i et rum eller drivhus.

Passionsblomst. Hvad du har brug for at blomstre
Passionsblomst. Hvad du har brug for at blomstre

"Kavaleristjernen" (dette er et andet navn for passionflower) formerer sig ved stiklinger, sjældnere af frø. Blomstrer efter plantning med rodfæstede stiklinger i det andet år. For rigelig blomstring skal hun skabe forhold tæt på det naturlige. Hjemmelavet passionflower skal stå i et godt oplyst vindue, helst sydvendt. Kraftigt sollys vil være nyttigt for hende, hvis temperaturen ikke overstiger + 27 ° C. Luften skal være tilstrækkelig fugtig og mobil, ikke stillestående.

Jorden til planten har brug for lidt alkalisk og godt drænet. I naturen vokser de på dårlige sandjord, så det anbefales ikke at plante en blomst i en alt for nærende jord, dette kan forårsage for hurtig vækst til skade for blomstringen. Om sommeren vandes planten rigeligt, de arrangerer et brusebad, om vinteren reducerer de vanding, men tillader ikke jordkomaen at tørre ud.

Passionflower er en liana og har brug for støtte, som er fastgjort i selve potten i form af en ring med en diameter på 25-30 cm. Stænglerne er trimmet om foråret, de trimmede stiklinger bruges til reproduktion. Efter beskæring bliver løvet tykkere, og blomstringen er mere rigelig. Om sommeren anbefales det at tage blomsten ud i luften, du kan plante den på en blomsterbed sammen med en gryde, dvs. begrave det i jorden, så jorden ikke tørrer ud. Om efteråret graves potten omhyggeligt ud, vaskes fra jorden og føres ind i huset.

Anbefalede: