Hvordan Man Tegner En Jerv Med En Blyant

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Jerv Med En Blyant
Hvordan Man Tegner En Jerv Med En Blyant

Video: Hvordan Man Tegner En Jerv Med En Blyant

Video: Hvordan Man Tegner En Jerv Med En Blyant
Video: Tutorial: sådan tegner du et ansigt (messy edition) 2024, Kan
Anonim

Jerven er et stort dyr med kroppens konturer noget der minder om en bjørn. Sandt nok er hendes snude noget længere, og hendes poter ender i lange skarpe kløer, så jerven kan klare ethvert bytte. For at tegne en jerv har du brug for et stykke papir og to blyanter af forskellig blødhed.

Wolverine har langt smukt hår
Wolverine har langt smukt hår

Layout på arket

Det er bedre at tegne en jerv i profil, hvis der selvfølgelig er et dyr på billedet og ikke en superhelt. Da dette dyr har en kropslængde, der er meget større end dets højde, skal du lægge arket vandret. Start med en lang vandret linje. Tegn det en kort afstand fra arkets nederste kant. Store poter med lange skarpe kløer vil være placeret på denne linje.

Lav to mærker - hvor kløerne på den forreste fod og hælen på den bageste fod vil være. Jervens højde er omtrent lig med halvdelen af dens længde fra næsespidsen til halen. Tegn en anden af samme størrelse i omtrent samme afstand fra første linje. Del det i 4 lige store dele. Midten er til torsoen, de ydre segmenter er til hoved og hale.

Du kan tegne en anden hjælpelinje - lodret og markere dyrets højde på den.

Torsos konturer

Kroppen er et rektangel med afrundede hjørner. Tegn en form som denne. Dette rektangel optager ca. ¾ af afstanden mellem de vandrette linjer i højden, så det er praktisk at tegne en lodret linje og opdele i 4 dele, hvilket efterlader det nedre kvartal til benene.

Kroppen kan også repræsenteres som en meget bred oval.

Hoved, ben, hale

Ulvens hoved er en trapesformet. Du har allerede en base - dette er den venstre lodrette side af din torso. Hovedet er omkring halvdelen af kroppens højde. Tegn sådan en trapez. Med hensyn til halen strækker den sig fra det øverste højre hjørne af kroppen i en vinkel på 45 ° og dækker lidt overbenet. Jervens ben er lige og ret tykke. De vil ligne rektangler på arket. Tegn benene - lange vandrette striber.

Uld

Tegn konturerne af kroppen, hovedet, halen og poterne, og afrund let i hjørnerne. Ulven har langt tykt hår, den falder i lige tråde. Denne frakke males bedst med lange streger fra top til bund. Slagene er placeret næsten parallelt på kroppen, på halen - lodret, på hovedet - i en bestemt vinkel.

Tegn små runde øjne, som næppe er synlige under pelsen, og en rund næse. Jervens profil har et øre. Den er lille og rund som en bjørn. Du kan formidle dyrets farve - jervens næse er mørkere end resten af kroppen, selvom der er mørke pletter på ryggen og på halen.

Effekten af forskellige farver opnås på grund af tætheden af stregerne og blyantens blødhed. Tegn pelsen på ansigtet og ryggen med en blødere blyant, placer slagene tæt på hinanden. Hvor pelsen er hvid, angiver linjerne kun retningen for hårvækst og generelle konturer.

Anbefalede: