Pavel Derevyanko: Biografi, Filmografi, Privatliv

Indholdsfortegnelse:

Pavel Derevyanko: Biografi, Filmografi, Privatliv
Pavel Derevyanko: Biografi, Filmografi, Privatliv

Video: Pavel Derevyanko: Biografi, Filmografi, Privatliv

Video: Pavel Derevyanko: Biografi, Filmografi, Privatliv
Video: Павел Деревянко - известный актер - биография 2024, Kan
Anonim

Pavel Derevianko er en rigtig helt fra sin tid, hvilket han bekræfter med alle sine film. I dag kan film og serier med hans deltagelse virkelig rangeres blandt "Golden Fund" i den indenlandske filmindustri.

Skuespillerens udseende er hans telefonkort
Skuespillerens udseende er hans telefonkort

En af de mest populære skuespillere i den moderne filmindustri i dag er Pavel Derevianko. Og succesens hemmelighed er enkel: karisma, der grænser op til århundredets geni, energi svarende til den episke Vesuv, og selvfølgelig høj professionalisme, der ikke overlader sine korrekturlæsere noget valg.

Profession og karisma af Pavel Derevianko

Serien "Plot" og "Yesenin" samt filmene "Brest Fortress", "Fight with a Shadow" og "Cook" er kendt i dag ikke kun for indenlandske filmfans. Derudover er skuespilleren velkendt for teaterpublikummet for sine professionelle aktiviteter på Moskva-teatret. AS Pushkin og teatret. Mossovet.

Pavels biografi begyndte den 02.07.1976 i Taganrog. Den fremtidige filmstjerns arbejdende familie efterlod et tilsvarende aftryk på karakteren af helten, som alle kan lide i dag. Det er den proletariske glimt i øjnene og det lakoniske perspektiv i hans dialoger, der forårsager et ufrivilligt smil på hans fans. Siden barndommen har Mr. Derevyanko vist kærlighed til alt midlertidigt, hvilket tilsyneladende allerede da betragtes som det mest, som ingen af dem er evigt: dansekredse og sportsklubber kunne ikke fange ham i mere end et par måneder. Tilføjelse af gymnasieskolefejl til denne personlighedsprofil giver et helhedsbillede af individet.

Et fitnesscenter, et kulinarisk kollegium, en medicinsk skole, frisørkurser og endelig teaterstudiet Staircase - dette er Pavels tornede vej efter at have forladt gymnasiet på jagt efter sin egen essens.

Efter afslag fra optagelsesudvalget ved den teatralske uddannelsesinstitution i Moskva efter optagelse der på grund af ufuldstændig gymnasial uddannelse fortsatte vores helt sit liv i show-balletten "Telefon" som stripper.

Det næste år gik den utrættelige Pavel ind i GITIS i løbet af Leonid Kheifets, hvor han oprindeligt studerede under en kontrakt. Her blev han bemærket af teaterdirektøren Nina Chusova, som i fuld forstand kan kaldes hans guide til berømmelse og anerkendelse.

I 2001 debuterede Derevianko. Her blev instruktør Alexander Kott hans første mentor. Desuden begyndte alt at ligne en drøm, hvor meget prestigefyldte tilbud faldt på skuespilleren. Nu er Pauls filmografi mere end 70 film (film og tv-serier).

Du kan behandle vores heltes arbejde på forskellige måder, men man kan ikke blive taget væk fra ham med sikkerhed. Nemlig at alle hans karakterer på skærmen ser meget realistiske ud og fordyber seerne i deres livsfragmenter meget harmonisk med historien og miljøet.

Familie som et bolværk af livet

Begreberne personligt liv, kone og familie for Pavel Derevyanko har den samme betydning som Homeland for en samarbejdspartner eller loyalitet for en "walker". Definitionerne "misundelsesværdig ungkarl" og "hjerteknuser" er blevet anvendt på ham så harmonisk, at de endda kunne blive hans andet "jeg". Dog kan datter Varya fra Daria Myasishcheva og igen "fusionere" med dem i 2015 til en familie "idyl" muligvis sætte en stopper for vores helts lange kast på jagt efter hans ægte familiehær.

Anbefalede: