Soso Pavliashvilis Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Soso Pavliashvilis Kone: Foto
Soso Pavliashvilis Kone: Foto

Video: Soso Pavliashvilis Kone: Foto

Video: Soso Pavliashvilis Kone: Foto
Video: Сосо Павлиашвили - Белая фата | Официальное видео 2024, Kan
Anonim

Soso Pavliashvilis kone Irina Patlakh er en meget smuk og spektakulær kvinde. Hun var en backing-vokalist i Mironi-gruppen, men efter fødslen af hendes børn opgav hun sin musikalske karriere og helligede sig til sin familie og tillod sig kun sjældne ture med sin berømte mand.

Soso Pavliashvilis kone: foto
Soso Pavliashvilis kone: foto

Kunstnerens første ægteskab

Den georgiske sanger Soso Pavliashvili har skinnet på den russiske scene i mere end et dusin år. Ordene i hans sange trænger dybt ind i sjælen, så kunstneren har mange fans og beundrere, der tilhører helt forskellige generationer.

Sangerens personlige liv fortjener særlig opmærksomhed. Soso Pavliashvili har altid været populær blandt kvinder. Første gang han giftede sig i 1985, en georgisk pige ved navn Nino. Derefter var kunstneren endnu ikke kendt og kom kun fra tjeneste i hæren. Sønnen Levan blev født i ægteskab, men meget snart besluttede Soso at opnå popularitet og gik for at erobre Moskva. Kone og barn blev i Tbilisi. Parret blev skilt et par år senere. I adskillige interviews sagde sangeren, at deres forhold var dømt. Han arbejdede i Moskva og var omgivet af mange smukke kvinder. Det var umuligt at modstå en sådan fristelse. Og Nino fandt periodisk ud af sin mands kærlighedsforhold.

Da Soso endnu ikke var officielt skilt, havde han romantiske følelser med sangerinden Irina Ponarovskaya. De boede endda sammen i flere år, men følelserne forsvandt gradvist.

Kendskab til Irina Patlakh

Kendskab til den anden kone Irina Patlakh skete tilfældigt. Ira var studerende på teaterstudiet på Pionerernes Palads. På det tidspunkt var hun kun 16 år gammel. Pavliashvilis studie var placeret i samme bygning. Den unge pige selv henvendte sig til kunstneren og sagde, at hun virkelig kunne lide hans arbejde. Soso blev glædeligt overrasket, da hans sange normalt blev lyttet til af et ældre publikum. Han begyndte at kommunikere med Irina og tilbød endda hende samarbejde. Hun var også glad for musik og formåede senere endda at arbejde som backing-vokalist i Mironi-gruppen.

Efterhånden voksede kommunikationen til noget mere. Irina introducerede Soso for sine forældre. Pigens mor og far var lidt flov over aldersforskellen, men de accepterede deres datters valg og godkendte det endda. Pavliashvili købte en lejlighed nær forældrene til sin elskede. Han ønskede, at de ikke skulle bekymre sig om Irina.

I 2004 fødte Ira en datter, Lisa. I 2008 optrådte en anden pige i familien - Sandra. Efter fødslen af sine døtre fokuserede Irina Patlakh på moderens ansvar og husholdning og blev interesseret i indretning. Men da døtrene voksede lidt op, ville Sosos kone også have kreativt selvudfoldelse. I sin ungdom sang hun i en musikalsk gruppe, men så optrådte hun kun med sin mand, gik på turné med ham. Irina indrømmer, at hun virkelig kan lide koncertaktiviteter. Hun hjælper med at udvikle og fremmer tilnærmelse til en elsket. Men Irina tillader sjældent sig sådan en tur på grund af et stort antal andre hobbyer og ansvar.

Billede
Billede

Efterlengtet bryllup

På trods af at harmoni og kærlighed hersket i forholdet mellem Soso og Irina i mange år, levede de i 17 år i et borgerligt ægteskab uden at formalisere foreningen. Først i 2014 besluttede sangeren at rette op på situationen. Ved en betragtning i Crocus City Hall foreslog han sin elskede kvinde. Irina og hendes døtre tog scenen efter kunstnerens optræden, og Soso gik ned på det ene knæ og rakte sin elskede en kasse med en ring. Alt, hvad der skete, var en fuldstændig overraskelse for Ira Patlakh. Hun var meget forvirret, men så kunne hun ikke indeholde følelser af glæde og lykke.

Soso og Irinas bryllup var ret beskedent. Sangeren inviterede ikke journalister til fejringen og mente, at denne begivenhed kun skulle fejres blandt hans nærmeste.

Sosos opførsel har fået nogle til at tvivle på, at brylluppet fandt sted. Mennesker fra den indre cirkel sagde, at parret ikke kom til registreringsdatabasen og kun besluttede at blive gift i kirken.

Soso Pavliashvili indrømmer, at familien betyder meget for ham. Han kan godt lide at arbejde og tjene penge til sine elskede piger og kone Irina. Soso byggede et luksuriøst landsted for familien. Konstruktionen tog flere år. Irina var fuldt ansvarlig for designet af boligkvarteret. Takket være hendes indsats viste huset sig at være utroligt hyggeligt og smukt.

Billede
Billede

Soso Pavliashvili mener, at den vigtigste dekoration af deres hjem er Irinas kærlighed til ham og hendes døtre. Sangeren byggede specielt et stort hus, så han kunne bo i det som en venlig familie. Irinas forældre bor hos dem, men på en separat etage. Palæet er også hjemsted for den ældste søn Soso. Pavliashvili betragter sin kone som en fantastisk kvinde, fordi hun formåede at opbygge et varmt forhold ikke kun med sin søn, men også med sin tidligere kone Nino. Nogle gange kommer Nino endda for at besøge dem. Sangeren forstår ikke, hvorfor nogle par deler med skandaler. Hans nuværende kommunikation med sin ekskone er et eksempel på, hvordan civiliserede mennesker skal opføre sig. Samtidig er Soso sikker på, at han slet ikke behøver at skille sig ud med Irina, fordi han fandt sin lykke i hendes ansigt og ikke længere ønsker at søge eventyr.

Anbefalede: