Sådan Importeres En Helt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Importeres En Helt
Sådan Importeres En Helt

Video: Sådan Importeres En Helt

Video: Sådan Importeres En Helt
Video: Sådan importerer man en bil eller autocamper fra udlandet! 2024, April
Anonim

At skabe en helt i et rollespil kræver meget tid, kræfter og energi fra brugeren, så ønsket om at gemme det og overføre det senere til en anden computer er ret rimeligt og berettiget. Teknikken til at importere en karakter adskiller sig fra spil til spil, men der er et par generelle principper.

Sådan importeres en helt
Sådan importeres en helt

Instruktioner

Trin 1

Import ved hjælp af interne spilværktøjer. Spil, der giver en sådan mulighed, kan tælles på den ene side, hvor den mest berømte er "Mass Effect" og "The Suffering". Hvis du har installeret den første del af spillene i denne serie, skal du ikke skynde dig at slette den: Efter installation af efterfølgeren og start af et nyt spil, vil applikationen bede dig: "Vil du fortsætte med at spille karakteren fra første en del?" Hvis du svarer bekræftende i begyndelsen af et nyt spil, har du en mere udviklet karakter med de funktioner, du gav ham tidligere (temperament, klasse, udviklingsretning).

Trin 2

Tjek dine gemte spil. I mange spil (især den lineære type) er tegnfilen teknisk set intet andet end et gemt spil. I så fald er alt hvad du behøver at overføre den samme "gem" til den ønskede mappe på en anden computer. For eksempel bruges et sådant system i "Borderlands", gemmer i det er placeret på harddisken "C: / Brugere / Brugernavn / Dokumenter / Mine spil / Borderlands / SaveData". Det er værd at bemærke, at i moderne spil er næsten alle savegames placeret i mappen My Documents, mens ældre produkter plejede at gemme alt i spilmappen.

Trin 3

Opret en identisk karakter. Hvis du ikke har mulighed for at importere en helt (for eksempel i tilfælde af tab), kan du spare meget tid ved at oprette et tegn ved at snyde. Der er mange programmer (især for "Diablo"), der giver dig mulighed for at komponere en karakter med de egenskaber, du har brug for, og bringe ham ind i spillet. Den ubetingede ulempe ved denne tilgang vil være manglen på genstande, der svarer til niveauet, men dette kompenseres hurtigt for efter en halv times spil.

Trin 4

Gem spillet på serveren. Teknisk set er serverne til MMO-spil fuldstændigt lukkede, og det er umuligt at importere et tegn der uden administrationens tilladelse. Ingen generer dig dog til at udføre den omvendte handling: mens du spiller online, gemmes tegnet ikke kun på din computer, men også på Internettet. Når du logger ind på din konto fra en anden maskine, kan du oprette en "lokal kopi af tegnet" og derved importere den til dig selv.

Anbefalede: