Sådan Indstilles Den Første Streng På En Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Den Første Streng På En Guitar
Sådan Indstilles Den Første Streng På En Guitar

Video: Sådan Indstilles Den Første Streng På En Guitar

Video: Sådan Indstilles Den Første Streng På En Guitar
Video: 🎸 "Knockin' on Heaven's Door" easy guitar lesson w/ chords (Bob Dylan) 2024, April
Anonim

Guitar er et strengplukket instrument, opdelt i flere typer, afhængigt af kroppens størrelse og antallet af strenge. Hver type guitar har sin egen tuning, inklusive tonen i den første streng.

Sådan indstilles den første streng på en guitar
Sådan indstilles den første streng på en guitar

Instruktioner

Trin 1

Den mest almindelige guitar er seksstrenget. Dens underarter er klassiske, akustiske, semi-akustiske, elektriske osv. Alle er bygget efter det samme princip, og den første streng skal lyde som tonen "mi" i den første oktav. For at indstille fra et andet instrument (normalt et klaver) kan du spille den tone på det, og træk det derefter ved at trække i strengen til den passende lyd. Jo mere du trækker i strengen, jo højere er lyden. For at indstille på denne måde er det vigtigt, at det instrument, du styres af, i sig selv er indstillet og lyder korrekt.

Trin 2

For at indstille fra en A-pitch tuningsgaffel skal du slå den på noget blødt (såsom dit håndled) og bringe det tættere på (men ikke læne dig!) Til dit øre. Husk lyden, du kan endda synge. Hold i guitarens 5. bånd, og sørg for, at den lyder det samme. Hvis ikke, træk strengen op. Denne måde at tune på kræver, at musikeren har et godt øre for musik og hukommelse.

Trin 3

For at indstille fra tuneren skal du blot slutte din guitar til enheden og plukke den første streng. Tuneren viser dig, hvordan strengen spiller. Træk det op, træk konstant, indtil du opnår den ønskede tone.

Trin 4

Syvstrengsgitaren er indstillet på samme måde, men til tonen "D" i den første oktav i stedet for "E". I en tolvstrenget guitar er den første streng indstillet til E-tonen i den første oktav.

Anbefalede: