Hvordan Man Forstår En Tyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Forstår En Tyr
Hvordan Man Forstår En Tyr

Video: Hvordan Man Forstår En Tyr

Video: Hvordan Man Forstår En Tyr
Video: Tyr juni 2021 Tid til at se dine dæmoner i øjnene og gøre dig FRI! 2024, April
Anonim

Hvis du kunne lide en Taurus-mand, er det undertiden svært at forstå, om din interesse er gensidig. Tyren har brug for tid til at overbevise sig selv om deres følelser. Der er dog flere tegn, der hjælper dig med at forstå en Taurus-mand.

Hvordan man forstår en Tyr
Hvordan man forstår en Tyr

Instruktioner

Trin 1

Forvent ikke en hurtig udvikling af situationen fra Taurus-manden. Det er ganske typisk for Taurus at gå rundt om busken i ganske lang tid og "se nøje" på dig. Denne periode kan vare mere end en måned. På dette tidspunkt kan et livligt udtryk for interesse for dig, skiftevis med pludselig kulde og løsrivelse, hjælpe med at opdage hans entusiasme.

Trin 2

Almindelige feminine tricks, såsom flirt og coquetry, har næsten ingen effekt på Tyren. Vær derfor ikke overrasket, hvis en Taurus-mand ikke reagerer på din flirt. Forsøg heller ikke at forstå Tyren-manden ved at gøre ham jaloux. Din opmærksomhed på andre mænd, omend ostentatious, vil kun afvise Tyren.

Trin 3

Tyrens karakter er praktisk og langsom, så selv når en Taurus-mand begynder at kurtisere dig, skal du ikke forvente manifestationer af voldelig lidenskab fra ham. Men du kan helt sikkert stole på romantiske gåture, behagelige og dejlige gaver osv.

Trin 4

Et slående træk ved Tyrens karakter er konservatisme. Dette påvirker også hans ideer om mænds og kvinders rolle. Så Tyren er sikker på, at kun en mand kan være den vigtigste i et par. Derfor tillader han ikke en kvinde at blande sig i sine anliggender, kritisere hans handlinger og tvivle på rigtigheden af hans beslutninger. Derudover kan han ikke lide at blive gjort grin med. Hvis du ikke er klar til at acceptere disse karaktertræk fra Tyren, er det bedre ikke at svare på hans frieri.

Trin 5

På grund af den samme konservatisme såvel som grundighed vil en Tyremand kun være klar til et seriøst forhold, hvis han fuldt ud er i stand til at forsørge sin familie. For at kunne stå fast på jorden (og dette er simpelthen nødvendigt for ham som et jordisk tegn), må Tyren have tillid til fremtiden. Giv ham derfor tid til at nå det krævede niveau for materialestabilitet. Hvis en Taurus-mand gengælder dig, bliver du elskerinde i hans hus.

Anbefalede: