Sådan Klipper Du øjeblikke Fra En Video

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du øjeblikke Fra En Video
Sådan Klipper Du øjeblikke Fra En Video

Video: Sådan Klipper Du øjeblikke Fra En Video

Video: Sådan Klipper Du øjeblikke Fra En Video
Video: Hvordan man klipper en kort kvindelig frisure! Trin for trin! MESTERKLASSE! Plan! 2024, April
Anonim

Nogle gange er du nødt til at skære et øjeblik ud af videoen for at gemme den som en separat fil, eller bare hvis dette fragment forstyrrer visningen (for eksempel en annonce). Til dette anvendes specielle videoredigeringsprogrammer.

Sådan klipper du øjeblikke fra en video
Sådan klipper du øjeblikke fra en video

Er det nødvendigt

Software til videobehandling (Virtual Dub)

Instruktioner

Trin 1

Gratis værktøj Virtual Dub håndterer videoredigering perfekt. Det giver dig ikke kun mulighed for at klippe unødvendige fragmenter ud og trimme video, men at udføre forskellige andre handlinger (for eksempel at klippe et lydspor). Først skal du åbne den ønskede videofil ("File" - "Open Video"). Derefter skal du gennemgå og markere de øjeblikke, der skal klippes, og huske placeringen groft. Når du går til begyndelsen af det ønskede fragment, skal du trykke på afslutningstasten på tastaturet. Efter dette kan begyndelsen betragtes som valgt.

Trin 2

Dernæst skal du markere slutningen af den ønskede del af videoen. For at gøre dette skal du flytte skyderen i statuslinjen til den ønskede position og trykke på "Afslut" -tasten. Dette markerer slutningen af det specificerede videosegment.

Trin 3

For at forlade det valgte område skal du derefter trykke på "F7" -tasten, som gemmer det valgte fragment. For at klippe denne del skal du trykke på "Slet" -tasten. Derefter skal du gå til afsnittet "Video" og vælge elementet "Direkte streamkopi". Dette gøres for at bevare det originale videoformat. Derefter kan du gå til afsnittet "Fil" - "Gem som". Derefter gives det ønskede filnavn, og der trykkes på knappen "Gem".

Trin 4

For mere præcis justering af det ønskede videomoment på statuslinjen kan du bruge piletasterne på computertastaturet. Også i programvinduet er der tilsvarende knapper ("Gå til næste ramme"), som giver dig mulighed for at justere skyderen til en ramme.

Anbefalede: