Sådan Oprettes Elektronisk Musik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Elektronisk Musik
Sådan Oprettes Elektronisk Musik

Video: Sådan Oprettes Elektronisk Musik

Video: Sådan Oprettes Elektronisk Musik
Video: Elektronisk musik 2024, April
Anonim

Genren af elektronisk musik er ikke ringere end klassikerne hverken i kompositionens kompleksitet eller i den ideologiske ånd. Den overflod af timbres og fraværet af begrænsninger i teknikken gør det muligt for amatørkomponisten at komponere musik, som ingen nogensinde kan spille, selvom den spiller. Lær hemmelighederne ved at lave elektronisk musik.

Sådan oprettes elektronisk musik
Sådan oprettes elektronisk musik

Instruktioner

Trin 1

Solfeggio er ikke blevet annulleret. Mange komponister i denne genre har ikke en specialiseret musikuddannelse, men hvis du gør det, behøver du ikke genopfinde hjulet i mange tilfælde. Efter at have lært det særegne ved at opbygge en melodi, de vigtigste former for klassisk og folkemusik og andre funktioner i kompositionen, kan du lettere skabe interessante værker.

Trin 2

En computer. Det behøver ikke at være funktionsrige eller state-of-the-art. En gennemsnitlig computer med en 2-3 GHz-processor og et professionelt lydkort som Sound Blast er nok.

Trin 3

Software. Du skal bruge en lydeditor og et prøvebibliotek. Hvis den første kan downloades, er det sværere med prøver. Du kan selv syntetisere dem ved hjælp af virtuelle synthesizere.

Trin 4

Når du har skrevet det krævede antal prøver, der eksporteres fra synthesizere, skal du åbne lydeditoren. Indsæt prøver efter din smag. Og så begynder eksperimentet: forkorte, forlænge prøver, kopiere, klippe, - kort sagt, brug alle de værktøjer, der er indbygget i lydeditoren. Når du er færdig med at arbejde på sporet, skal du åbne menuen "File" - "Export" - "Audio". Vælg format, navn og mappe til lagring af sporet, bekræft valget. Åbn sporet, og sørg for, at den elektroniske musik er klar.

Anbefalede: