Sådan Tiltrækker Du Mange Penge Til Dit Hjem

Sådan Tiltrækker Du Mange Penge Til Dit Hjem
Sådan Tiltrækker Du Mange Penge Til Dit Hjem

Video: Sådan Tiltrækker Du Mange Penge Til Dit Hjem

Video: Sådan Tiltrækker Du Mange Penge Til Dit Hjem
Video: Sådan tiltrækker du lokale gæster til dit hotel eller din restaurant | Din virksomhed i København 2024, Kan
Anonim

Materiel velstand afhænger naturligvis af, hvor hårdt en person arbejder. Men udover dette er der nogle magiske ritualer, der kan tiltrække penge til huset.

Sådan tiltrækker du mange penge til dit hjem
Sådan tiltrækker du mange penge til dit hjem

For at have penge derhjemme skal du altid dække spisebordet med en duge. Hun skal igen være ren, smuk og ny. En regning skal altid opbevares under dugen. Jo højere regningen er, jo bedre. Hvis der er beholdere på bordet, skal de ikke være tomme - ingen blomstervaser uden blomster. Hvis der er vaser til frugt, er det altid ønskeligt at have appelsiner i dem - ifølge Feng Shui vil 9 appelsiner ikke kun tiltrække penge, men også velstand og lykke. Nøgler, handsker og hatte må ikke placeres på bordet. Krummer kan heller ikke fejes væk med dine hænder - kun med en klud.

Det næste vigtige punkt er renlighed i huset. Kaos og uorden er penge fjender. Lav en generel rengøring, slippe af med ting, som ingen bruger i årevis, friske luften. Du vil blive overrasket, men efter dette vil finansielle påvirkninger helt sikkert blive vist i familiebudgettet. Ingen spindelvæv i hjørnerne, skimmel og meldug i badeværelset eller køkkenet - kun renlighed, selv på svært tilgængelige steder, som ingen ser ud til at se. Den bedste måde at opdatere luften på er med følgende dufte: mynte, kanel, basilikum, rosmarin eller appelsin.

For at penge skal komme hjem oftere, behøver du ikke bruge hele lønnen fuldt ud den dag, de modtages. Du skal altid efterlade noget, der vil tiltrække økonomi. Penge opbevares bedst derhjemme - et lille beløb, men altid tilgængeligt. Det er bedre at bruge en smuk kasse til opbevaring. Bare husk, at disse penge ikke er til en "regnvejrsdag", men kun til noget behageligt.

Det menes, at hvis du bruger alt på lønningsdag, bliver du nødt til at vente meget lang tid på nye kvitteringer. Derfor anbefales det ikke at bruge en eneste krone på lønningsdagen, men at vente på den næste dag.

Anbefalede: