Hvordan Oprettes Et VKontakte-musikerkort?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Oprettes Et VKontakte-musikerkort?
Hvordan Oprettes Et VKontakte-musikerkort?

Video: Hvordan Oprettes Et VKontakte-musikerkort?

Video: Hvordan Oprettes Et VKontakte-musikerkort?
Video: Интервью со мной для ВКонтакте с авторами 2024, Kan
Anonim

VKontakte-musikerens kort giver lytteren mulighed for hurtigt at finde det officielle samfund i dit musikprojekt og skelne dig fra andre kunstnere med samme navn.

Hvordan oprettes et VKontakte-musikerkort?
Hvordan oprettes et VKontakte-musikerkort?

Instruktioner

Trin 1

Du skal forberede en sang til studieoptagelse. Det kan være et spor - et enkelt, et mini-album med flere sange - EP eller et album i fuld længde - LP, der varer fra tredive minutter til en time og indeholder omkring et dusin sange. Opret et albumomslag. Det er vigtigt, at det ikke krænker ophavsretten.

Trin 2

For at få en sang på dit musikerkort skal du uploade sporet til en label eller aggregator, der er en officiel partner for United Media Agency, for eksempel CD Baby eller Symphonic Distribution. Når du vælger en aggregator, skal du være forsigtig: ikke alle uploader spor til VKontakte-musik, og manglen på sådan støtte fratager dig ikke kun kunstnerkort, men også indtjening ved at lytte til dine sange.

Trin 3

Musikerens kort vises automatisk. United Media Agency overfører selv kunstnerens data. Men da der er så mange musikere, der registrerer deres spor over hele verden, kan det tage lang tid. Hvis du har uploadet dit nummer, har aggregatoren offentliggjort det på alle digitale platforme, inklusive VKontakte, så vil du se, at dine sange har et cover, der ikke kan tilføjes uden aggregatorens deltagelse.

Trin 4

Hvis der stadig ikke er noget musikerkort, skal du skrive til den officielle tekniske support fra det sociale netværk. Skriv navnet på aggregatoren, og anfør titlerne på sporene. For at placere et foto af dit musikalske projekt på kortet skal du vedhæfte to billeder 344 x 1510 pixels og 730 x 1440 pixels i størrelse til brevet for at få vist billedet i mobilapplikationen og på computeren.

Anbefalede: