Sådan Brute Force Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Brute Force Guitar
Sådan Brute Force Guitar

Video: Sådan Brute Force Guitar

Video: Sådan Brute Force Guitar
Video: Napalm Death 'Logic Ravaged By Brute Force' GUITAR COVER (NEW SONG 2020) 2024, April
Anonim

Hvis du har spillet guitar, har du sikkert hørt ordet "buste", når guitaristen spiller, skiftevis plukker strengene. Dets professionelle navn er arpeggio.

Bust - valget af klassikere
Bust - valget af klassikere

Instruktioner

Trin 1

Navnet på denne handling kommer fra det italienske ord arpa (harpe). Strumming er en måde at spille akkorder på strygere og klaverer, hvor akkordens lyde ikke følger samtidigt, i fællesskab, men skiftevis. Overforbrug er normalt angivet med en bølget linje foran en akkord eller bue.

Trin 2

Brute-force akkorder kaldes ofte "brudte" eller brudte akkorder. Brute force blev brugt i vid udstrækning i klaveroptræden i 1700'erne. Den berømte komponist på det tidspunkt samt sanger og cembalo-spiller fra Venedig, Domenico Alberti, brugte denne teknik som akkompagnement til basen. Denne type opførelse fik senere et specielt navn "Alberti basser".

Trin 3

Sådan ser busting på guitaren ud: Med din venstre hånd trykker du på de nødvendige strenge på guitargribebrættet og danner således en akkord (til reference: en akkord er en kombination af 3 eller flere modsatte lyde, der lyder samtidigt eller næsten samtidigt). Og med højre hånd flyttes strengene i den ønskede rækkefølge.

Anbefalede: