Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar Fra En Akustisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar Fra En Akustisk Guitar
Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar Fra En Akustisk Guitar

Video: Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar Fra En Akustisk Guitar

Video: Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar Fra En Akustisk Guitar
Video: Sørens Sunday Session: Track og Mix af Akustisk Guitar - Episode 17 #spilmusiknu 2024, April
Anonim

Den elektriske guitar er et plukket elektrisk musikinstrument. Vibrationerne af metalstrengene på en elektrisk guitar omdannes af en elektromagnetisk pickup til et elektrisk signal. Dette signal kan behandles af en guitarprocessor til forskellige musikalske effekter. Hvis det ikke er muligt at købe en elektrisk guitar, kan du få den til at ligne en almindelig guitar, en akustisk.

Hvordan man laver en elektrisk guitar fra en akustisk guitar
Hvordan man laver en elektrisk guitar fra en akustisk guitar

Er det nødvendigt

  • - elektromagnetisk afhentning
  • - guitarprocessor;
  • -kombination forstærker;
  • -strenge er ferromagnetiske.

Instruktioner

Trin 1

Undersøg nøje strukturen på den elektriske guitar vist på billedet til venstre. Du kan se, at den elektriske guitar har en solid krop uden resonatorhuller. På øverste dæk, under strengene til den elektriske guitar, er pickupper monteret. Hvis du spiller en ikke-tilsluttet elektrisk guitar, vil du høre en meget stille lyd, umættet med musikalske harmonier.

Trin 2

Se nu på den akustiske guitarindretning på billedet til venstre. Den største forskel fra den elektriske guitar er fraværet af pickupper og tilstedeværelsen af en hul krop med et resonatorhul. Denne krop er lydresonatoren til en akustisk guitar. Der er en række trin at tage for at gøre en akustisk guitar til en elektrisk guitar.

Trin 3

Køb en elektromagnetisk afhentning fra en musikbutik. Køb en phonopatron med en afskærmet ledning tilsluttet og et stort jackstik i slutningen.

Trin 4

Køb ferromagnetiske strenge til elektriske guitarer i musikvarer. Tag dine gamle strenge af din akustiske guitar. Fastgør patronen øverst tættere på sadlen. Træk i nye strenge og indstil din guitar.

Trin 5

Få en guitarprocessor fra en musikbutik. Deres sortiment er enormt. Det er guitarprocessoren, der konverterer signalet fra afhentningen til den ønskede musikalske effekt. Vælg en processor med 50-100 musikalske effekter.

Trin 6

For at høre den høje lyd af en elektrisk guitar skal du købe en kombinationsforstærker med den krævede effekt. Sæt ledningen fra afhentningen i din guitarprocessor. Tilslut guitarprocessoren med en separat ledning til kombinationsforstærkeren. Tænd nu al din elektronik fra lysnettet. Spil din guitar ved at trykke på knapperne og pedalen på processoren. Implementere forskellige musikalske effekter på denne måde.

Anbefalede: