Sådan Bestemmes Den Rigtige Sten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Den Rigtige Sten
Sådan Bestemmes Den Rigtige Sten

Video: Sådan Bestemmes Den Rigtige Sten

Video: Sådan Bestemmes Den Rigtige Sten
Video: Akinator Genie alle messed up !! Hvordan bliver det samme nu? 2024, Kan
Anonim

At finde den perfekte ædelsten er udfordrende. Når alt kommer til alt kan smykker ikke kun være en udsmykning, men også blive en vidunderlig amulet.

Sådan bestemmes den rigtige sten
Sådan bestemmes den rigtige sten

Sådan beslutter du en sten, der passer til dig. Hvad du skal vide for ikke kun at få smukke smykker, men også en vidunderlig beskyttende talisman, der vil bringe held og lykke. Der er mange metoder og anbefalinger til valg af sten, men kun de mest berømte og effektive gives her, der hjælper dig med at tackle en vanskelig opgave.

Metoder til udvælgelse af ædelsten

1. Valg af sten efter blodgruppe

Denne metode er velegnet til dem, der kender deres blodtype og ønsker at få en sten, der vil have en positiv effekt på forskellige processer i kroppen.

For mennesker med en 1 (0) blodgruppe er sten af gul-orange, rød og lilla nuancer velegnede. Disse inkluderer sådanne sten som: granat, rubin, tigerøje, rav, koral.

For personer med blodgruppe 2 (A) er sten i blå og grønne toner egnede. Disse inkluderer sten som: opal, smaragd, safir, slangeøje, turkis.

For mennesker med blodgruppe 3 (B) er sten velegnede til rød og orange, blå og grøn samt lilla. Disse inkluderer sten som: aventurin, ametyst, charoit.

For personer med en 4 (AB) blodgruppe er blå, grønne og lilla sten egnede. Disse inkluderer sådanne sten som: smaragd, turkis, charoite.

2 Valg af sten med stjernetegn

Denne metode kan være velegnet til dem, der kender deres stjernetegn og tror på horoskoper.

Vædderen.

Mennesker født under Vædderen er energiske og eventyrlystne. De har meget energi og liv. De er lyse og synlige i mængden. Sten som rubin, granat, diamant, ametyst, bjergkrystal, jaspis, rhodonit er velegnet til dem.

Kalv.

Folk født under Tyrens tegn er rolige og rimelige. Gå ikke i panik. De er pålidelige og går roligt til deres mål. Sten som smaragd, safir, granat, turkis, rosenkvarts, karneol er velegnet til dem.

Tvillinger.

Tvillingefolk er aktive og omgængelige. De har meget vitalitet og er kloge. Deres karakter kan ofte ændres. Sten som jade, tigersten, citrin, rhodonit, agat, ametyst er velegnet til dem.

Kræft.

Kræftfolk elsker konsistens og familiekomfort. De er stædige og respekterer traditioner. Nogle gange kan de være hensynsløse. Sten som topas, perler, onyx, safir, jaspis, månesten er velegnet til dem.

En løve.

Folk født under Leo-tegnet har meget vitalitet. De er generøse og generøse. De elsker at indtage lederstillinger og være centrum for opmærksomhed. Sten som rav, topas, agat, rubin, citrin, krysolit, bjergkrystal er velegnet til dem.

Jomfruen.

Jomfrufolk er meget ansvarlige og flittige. De er smarte og praktiske. De elsker orden. Sten som aventurin, jade, carnelian, malakit, jaspis er velegnet til dem.

Vægt.

Vægte er smarte og opfindsomme. Nogle gange tvivler de måske på løsningen af deres anliggender. De er omgængelige og rolige. De er egnede sten såsom: lapis lazuli, opal, safir, citrin, turmalin, jaspis, kvarts.

Skorpionen.

Mennesker født under skorpionens tegn er følelsesmæssige og levende. De er smukke og sexede. De fastsatte mål udvindes altid. Sten som granat, opal, akvamarin, hæmatit, carnelian er velegnet til dem.

Skytten.

Mennesker født under Skyttens tegn er frihedselskende og fordomsfri. De elsker eventyr og alt nyt. Sten som ametyst, rubin, safir, turkis, granat, smaragd er velegnet til dem.

Stenbukken.

Folk født under Stenbukken er rimelige og seriøse. De har en øget ansvarsfølelse. Sten som obsidian, turmalin, onyx, rav, lapis lazuli, malakit er velegnet til dem.

Vandmanden.

Mennesker født under Vandmanden er impulsive og kreative. De er frihedselskende og kommer godt overens med mennesker. De elsker alt nyt og usædvanligt. Sten som akvamarin, azurit, zircon, opal, krysopras, rav er velegnet til dem.

Fisk.

Mennesker født under fiskets tegn er mystiske og modstridende. De kan være både omgængelige og tilbagetrukne. De elsker hemmeligheder og mystik. De er egnede sten såsom: gul safir, aventurin, opal, akvamarin, heliotrop.

3. Valg af en sten svarende til udseendet og billedet

Dette er en meget enkel metode, der ikke kræver nogen viden. Du skal bare vælge et smykke, der passer til dit billede. Dette kan gøres ved at lytte til din intuition.

Alle disse metoder er gode på deres egen måde, men der er en meget vigtig betingelse. Stenen, du bærer, skal være behagelig og tæt. Hvis dette ikke er tilfældet, er denne sten ikke egnet.

Anbefalede: