Hvordan Man Tegner Graffiti På Papir

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Graffiti På Papir
Hvordan Man Tegner Graffiti På Papir

Video: Hvordan Man Tegner Graffiti På Papir

Video: Hvordan Man Tegner Graffiti På Papir
Video: Lær Graffiti Tegning 2024, April
Anonim

I dag ved selv et barn, hvad graffiti er. Selvom denne kunst kom til os for nylig, blev den hurtigt populær blandt unge mennesker. I den moderne verden er det en slags urban kunst. Hovedprincippet med graffiti er fraværet af plagiering, kulturen med graffiti accepterer ikke ordet "reproduktion".

graffiti
graffiti

Instruktioner

Trin 1

Graffiti-skrifttyper er meget forskellige, de er kendetegnet ved sværhedsgrader. Alfabetet, der bruges i graffiti, er en individuel stil af forfatteren, der gør det muligt at skabe unikke værker. Du kan tegne både graffiti-skrifttyper og forskellige tegn. For nylig blev denne form for kreativitet betragtet som uacceptabel, da den ikke blev gjort på væggen, men på papiret.

Trin 2

I dag er papirgraffiti ikke overraskende for nogen. Tegninger på papir er skarphed, lakonicisme og nøjagtigheden ved at formidle kunstnerens idé. De grundlæggende teknikker til graffiti på papir er meget enkle: tag et ark papir (helst tykt og A4), en blyant og et viskelæder og start med at overføre dine ideer til papir. Tegn med lette streger for at gøre justeringer lettere.

Trin 3

Kan du lide det, du tegnede? Så vi tegner konturerne med en svag sort farve og sletter blyantens streger med en viskelæder. Derefter farver vi tegningen med hovedfarven, den der er fremherskende på tegningen, og mørkere derefter graffiti rundt om kanterne og tilføjer sorte konturer, så linjerne ikke går tabt.

Trin 4

Vi afslutter tegningen. Du kan bruge et spejl til at kontrollere det resulterende graffitimønster for krumning. I spejlbilledet vil du straks se, om mønsteret er jævnt eller ej. Hvis du ser det malede billede på hovedet, kan du også bemærke uregelmæssigheder. Det er slet ikke svært at tegne graffiti på papir. Hvis du laver en fejl, er det meget let at rette det. Den sværeste del om graffiti på papir er at tegne omridsene af et objekt (især hvis det er et portræt eller tegning af et dyr). Men det vigtigste er at træne, og så vil du få succes!

Anbefalede: