Sådan Løses Et Puslespil

Sådan Løses Et Puslespil
Sådan Løses Et Puslespil

Video: Sådan Løses Et Puslespil

Video: Sådan Løses Et Puslespil
Video: MIRROR CUBE - Sådan løses den 2024, April
Anonim

Hvis det ikke er svært for os at samle et puslespil med flere dusin elementer, bliver puslespil på tusind eller flere brikker til et virkelig vanskeligt puslespil. Selv om dette gør det endnu mere interessant.

Sådan løses et puslespil
Sådan løses et puslespil

Ideelt set skal du tage et stort stykke papir og trække grænserne for dit puslespil på det. Dens dimensioner er normalt skrevet på kassen.

Begynd at lægge puslespillet ud af rammen. Disse puslespil er altid adskilt fra resten af deres lige sider. Vælg disse stykker fra den samlede masse. Sæt først elementer med to lige sider i hjørnerne, og læg derefter den resterende ramme ud.

For at gøre puslespillet lettere at samle, skal du være opmærksom på placeringen af bumpene på puslespilsbrikkerne. Disse buler er enten lige i enderne eller skrå. Lad os sige, at de skrå ender ender hele tiden øverst og nederst på billedet. Og hvis du ikke er sikker på, hvordan du udfolder dette eller det andet stykke i puslespillet, skal du huske, at elementer med skrå udstødninger skal være lodrette, og elementer med lige dele skal være vandrette. Og omvendt.

Nogle glatte bump kan være let flade. Flade flade og regelmæssige flade elementer kan kun findes i en række / kolonne, men ikke i forskellige.

Endelig, hvis billedet har eksplicitte objekter, skal du lægge de tilknyttede elementer til side. De er lettere at samle. Og lad det sværeste (f.eks. Himlen) sidst.

Anbefalede: