Sådan Brute Force En 6-strenget Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Brute Force En 6-strenget Guitar
Sådan Brute Force En 6-strenget Guitar

Video: Sådan Brute Force En 6-strenget Guitar

Video: Sådan Brute Force En 6-strenget Guitar
Video: Тюнинг Kawasaki Brute Force - что мы с ним сделали? 2024, April
Anonim

Der er ikke så mange måder at spille guitar på, men variationen inden for stilarterne er stor. I dag kan du ofte høre akkompagnement til sange ved hjælp af guitar strejker. Og kun et par af guitaristerne er brutale kræfter. Faktisk er denne teknik, kaldet arpeggio, en klassisk guitarteknik. Med sin hjælp kan du spille de mest oprigtige og smukke sange.

Sådan brute force en 6-strenget guitar
Sådan brute force en 6-strenget guitar

Instruktioner

Trin 1

Træn fingrene. Først og fremmest skal du vænne fingrene til denne måde at spille på. Du behøver ikke at kende arpeggio-teknikker for at gøre dette. Det er nok bare at spille strengene en efter en i en bestemt rækkefølge, for eksempel 1, 2, 3, 4, 4, 3, 2, 1. Dette er en ret almindelig form for brutal kraft. Træn fingrene i at trække hver streng alene. Bliv ikke vant til at spille helt med en finger. Ideelt set trækker tommelfingeren på basen, de andre tre (fire) fingre gør tricket. Det er ikke så let, så øv så meget som muligt.

Trin 2

Gå videre til at lære Arpeggio-teknikker. Det enkleste trick består af fire strenge. Tommelfingeren trækker i basstrengen. For en smuk lyd skal du spille en akkord, som A-mol, som du træner. Derfor vil den femte streng være bassen. Efter basen plukkes 3, 2, 1. Øv denne teknik ved gradvis at omarrangere akkorderne. Lær derefter det næste trick. Det kaldes arpeggio med seks noder. Pluk bassen, derefter 3, 2, 1, 2, 3. Denne teknik er meget sværere end den forrige.

Trin 3

Spil en ødelagt arpeggio. Den sværeste og smukkeste type "brute force" er en brudt arpeggio. Det kaldes også otte-klingende. Med dens hjælp udføres de fleste af de sange, der spilles "brute-force". Denne teknik spilles som følger: bas, 3, 2, 3, 1, 3, 2, 3. Hovedvanskeligheden er, at du skal plukke flere strenge. Men efter en god træning kan du nemt sortere dem.

Trin 4

Øv andre arpeggio-teknikker. Hver musiker har sin egen slags "busting". Husk sangen fra DDT-gruppen "Dette er alt." Prøv at mestre sådanne originale teknikker. Hør flere guitarister brute-force deres sange. Således vil du genopfylde dit arsenal med nye brute force-metoder.

Anbefalede: