Sådan Klipper Du Et Stykke Fra En Video

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Et Stykke Fra En Video
Sådan Klipper Du Et Stykke Fra En Video

Video: Sådan Klipper Du Et Stykke Fra En Video

Video: Sådan Klipper Du Et Stykke Fra En Video
Video: Mænds frisure. Klipning for en clipper! Klipning med en kam! Hurtig mænds klipning 2024, Marts
Anonim

Nogle gange har folk til forskellige formål behov for at bruge videooptagelse til ethvert arbejde eller aktivitet - ikke helt, men i fragmenter. Det kan være et videoklip, redigering, enhver form for reklame, en samling fra filmfragmenter, et ønske om at skære en annonce ud af en video optaget fra tv-udsendelsen og meget mere. Det er let at skære et fragment fra enhver video - den gratis videosoftware af høj kvalitet VirtualDub, som har mange filtre, funktioner og behandlingsfunktioner, hjælper dig med dette. Du lærer at slette og gemme individuelle fragmenter i dette program på kort tid.

Sådan klipper du et stykke fra en video
Sådan klipper du et stykke fra en video

Instruktioner

Trin 1

Download og kør programmet, og åbn derefter den ønskede videofil i menuen. Placer skyderen på rullelinjen på den ramme, hvorfra fragmentet begynder, som du f.eks. Vil fjerne fra videoen.

Trin 2

For at finde en ramme skal du bruge tasterne Næste nøgleramme og Forrige nøgleramme.

Trin 3

Når skyderen er indstillet til den ønskede ramme, skal du trykke på knappen Hjem på kontrolpanelet for at indstille startpunktet for fragmentet og derefter finde den sidste ramme af dit fragment og indstille slutpunktet End. Tryk på Delete-tasten, og segmentet fjernes fra videoen.

Trin 4

Åbn video fra menulinjen, og vælg direkte streamkopi for at beholde det originale videoformat. Gem filen med et nyt navn.

Trin 5

Hvis du ikke ønsker at slette det valgte fragment, men snarere udtrække det fra den generelle video, skal du følge de samme trin som beskrevet ovenfor, men ikke trykke på Delete-tasten, når du har bestemt begyndelsen og slutningen af det ønskede fragment.

Trin 6

Tryk på F7 for at gemme valget som en separat post. Gentag trinnet med funktionen Direct stream copy. Gå til menuen Filer, klik på Gem som, og gem fragmentet i AVI-format med et nyt navn.

Anbefalede: