Sådan Klipper Du En Annonce Fra En Film

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du En Annonce Fra En Film
Sådan Klipper Du En Annonce Fra En Film

Video: Sådan Klipper Du En Annonce Fra En Film

Video: Sådan Klipper Du En Annonce Fra En Film
Video: Мужская Стрижка машинкой пошагово | Быстрая мужская стрижка за 10 минут | Уроки стрижек 2024, April
Anonim

Du kan klippe annoncer ud samt enhver unødvendig ramme fra filmen ved hjælp af et specielt videoredigeringsprogram. For at gøre dette er det nok at vælge det segment, du har brug for at slette, og slette det.

Sådan klipper du en annonce fra en film
Sådan klipper du en annonce fra en film

Er det nødvendigt

Videoredigeringssoftware (Virtual Dub)

Instruktioner

Trin 1

Du kan bruge Virtual Dub til at fjerne reklamer fra din film. Blandt dets fordele kan det bemærkes, at den er gratis og tager lidt plads på din harddisk, har sine egne codecs og ikke kræver installation. Først skal du åbne en film, hvorfra du skal skære unødvendige øjeblikke ud. For at gøre dette skal du gå til menupunktet "File" og vælge underpunktet "Open video file". Når den valgte film er indlæst, kan du starte handlingen.

Trin 2

Alle handlinger udføres ved hjælp af skyderen nederst i programvinduet og kontroltasterne under den. Det er nødvendigt at flytte skyderen til den position, hvor reklamen starter. Mere præcist kan du justere det ved hjælp af knapperne "Forrige ramme" eller "Næste ramme" på kontrolpanelet. Du kan også bruge pilene på computerens tastatur.

Trin 3

Når du har valgt det rigtige øjeblik, skal du trykke på "Hjem" -tasten på tastaturet. Dette betragtes som udgangspunktet for fjernelse.

Trin 4

Dernæst skal du flytte skyderen på samme måde til det punkt, hvor annoncen slutter. Efter at have justeret den ønskede endelige ramme, kan du trykke på "Afslut" -tasten på tastaturet. Denne handling placerer et punkt i markeringen.

Trin 5

For at slette reklamen er det fortsat at trykke på knappen "Slet", hvorefter segmentet kan betragtes som slettet. Dernæst skal du udføre den samme handling med resten af de steder, hvor reklamen er optaget.

Trin 6

Efter alle trin skal du gå til menupunktet "Video", hvor du vælger parameteren "Direkte videostream". Dette gemmer videosporet i det format, som det oprindeligt var. Derefter skal du bare gå til menuen "File" og vælge "Save As.." for at gemme den resulterende film. Når du har indtastet det ønskede filnavn og sted, kan filmen betragtes som redigeret, og alle annoncer bliver skåret ud i den.

Anbefalede: