Pasta Topiary: Mesterklasse

Indholdsfortegnelse:

Pasta Topiary: Mesterklasse
Pasta Topiary: Mesterklasse

Video: Pasta Topiary: Mesterklasse

Video: Pasta Topiary: Mesterklasse
Video: ТОПИАРИЙ ДЛЯ НАЧИНАЮЩИХ | DIY Topiary Tree for beginners | Topiario de bricolaje para principiantes 2024, April
Anonim

Topiary eller lykke træ er en vidunderlig indretning. De kan enten være i live, skabt af blomster og stueplanter eller kunstige. Sidstnævnte er lavet af kaffebønner, satinbånd og endda pasta.

Pasta topiary: mesterklasse
Pasta topiary: mesterklasse

Nødvendige materialer og værktøjer

Tænk på, hvordan du gerne vil se dit træ af lykke, det kan være lavet af pasta i form af blomster, du får et gennembrudt produkt og dekorerer også med horn eller spiraler, du får et elegant træ med spredte grene. Tynd pasta eller spaghetti kan bruges til at fremstille en spiky topiærkugle.

Ud over pasta har du også brug for:

- limpistol

- spraymaling;

- skumkugle;

- satinbånd

- træspyd til grill;

- en lille blomsterpotte

- gips

- indretning.

For at forhindre, at pastaen er meget skrøbelig, skal du opvarme den i en tør stegepande over svag varme i et par minutter inden du begynder arbejdet. Denne teknik vil gøre dem meget stærkere, så det vil være mere praktisk at arbejde med dem.

Lav kronen af "lykke-træet"

Den mest basale og svære ting er at lave en topiær krone. Traditionelt har dette træ en sfærisk form. Få en topiary styrofoamkugle (sælges i specialblomster eller hobbybutikker). I stedet kan du bruge en hvilken som helst anden plastkugle, for eksempel et juletrælegetøj eller en rangle.

Påfør en dråbe varm lim fra en varmepistol til pastaen og lim den på kuglen. Placer den næste del så tæt på den første som muligt. Fortsæt med at lime pastaen, indtil kuglen er helt dækket.

Indsæt et træspyd i kronen, som efterligner topiærets bagagerum. Fortynd gipsen med vand til en tyk creme fraiche. Hæld et stykke gips i en blomsterpotte, sæt en spyd med en kugle dekoreret med pasta. Efterfyld gipsen i Paris inden for 1 cm fra beholderens kant. Lad gipset hærde i 24 timer.

Topiær dekoration

Nu kan du gå videre til det mest interessante stadium - dekorere "lykke-træet". Dæk arbejdsfladen med gamle aviser, og mal kronen og bagagerummet. Prøv at gøre dette så omhyggeligt som muligt for at male over al pasta på træets krone. Vandbaserede malinger, akvareller og gouache fungerer ikke, da pastadejen simpelthen kan blødgøre.

Pak bagagerummet med et satinbånd. Lim kanterne med varm lim. Bind en bue på bagagerummet. Pynt kronen med sommerfuglfigurer eller kunstige blomster. Spred overfladen af gryden med lim og dæk med perler eller læg på skorpasta.

Anbefalede: