Sådan Indsættes Dit Navn I Et Billede

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Dit Navn I Et Billede
Sådan Indsættes Dit Navn I Et Billede

Video: Sådan Indsættes Dit Navn I Et Billede

Video: Sådan Indsættes Dit Navn I Et Billede
Video: Sådan Indsætter du et billede i Word 2024, April
Anonim

Det er ikke vanskeligere at underskrive et billede med dit eget navn end at tilføje tekst til billedet. Dette kan gøres ved hjælp af værktøjerne i gruppen Type i Photoshop. For at tilføje et navn til den animerede gif, skal du bruge programmet Image Ready.

Sådan indsættes dit navn i et billede
Sådan indsættes dit navn i et billede

Er det nødvendigt

  • - Photoshop-program;
  • - Image Ready-program
  • - billede.

Instruktioner

Trin 1

For at underskrive et statisk billede med dit navn skal du åbne billedet i en grafisk editor og vælge et af værktøjerne i Type-gruppen fra værktøjspaletten. Hvis du vil have teksten placeret vandret, skal du vælge værktøjet Horisontal type. For at oprette en lodret etiket skal du bruge værktøjet Lodret type. Klik på en hvilken som helst del af billedet, og skriv et navn.

Trin 2

Flyt markørmarkøren væk fra etiketten. Når den har taget form af en pil, kan du flytte teksten til det sted på billedet, hvor navnet skal være.

Trin 3

Tilpas udseendet på mærkatet. For at gøre dette skal du bruge indstillingen Tegn i vinduesmenuen til at åbne fontpaletten. Fremhæv navnet helt, og vælg den passende skrifttype, størrelse og farve. Når du er færdig med at redigere billedteksten, skal du klikke på tekstlaget.

Trin 4

Hvis navnet er skrevet i en farve, der er til stede i billedet i store mængder, og på grund af dette går indskriften tabt på baggrund af billedet, skal du anvende et streg på navnet. Klik på indstillingen Streg, som findes i Lagstil-gruppen i Lagmenuen. I det vindue, der vises, skal du vælge en sådan farve til streg, så indskriften let kan læses på baggrund af billedet.

Trin 5

For at indsætte et navn i en animeret.

Trin 6

Klik på det øverste lag i lagpaletten for at gøre det aktivt. Brug værktøjet Horizontal Type eller Vertical Type Tool til at skrive et navn. Dette opretter et tekstlag over det sidste aktive lag.

Trin 7

Åbn animationspaletten. Dette gøres med indstillingen Animation fra vinduemenuen. Når du tænder for afspilning, vil du bemærke, at navnet skrevet over billedet er til stede i alle rammer af animationen, og indskriften forbliver stille.

Trin 8

For at gemme et statisk redigeret billede skal du bruge indstillingen Gem som i menuen Filer. Gem billedet i en jpg-fil. Gem det animerede billede med indstillingen Gem til web som en gif-fil.

Anbefalede: