Sådan Læses Et Astrologisk Kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Læses Et Astrologisk Kort
Sådan Læses Et Astrologisk Kort

Video: Sådan Læses Et Astrologisk Kort

Video: Sådan Læses Et Astrologisk Kort
Video: Astrologisk Grundkursus Del 1 Tegn 2024, April
Anonim

Et astrologisk eller natalt kort er et personligt horoskop, der udarbejdes på tidspunktet for en persons fødsel under hensyntagen til tidspunktet og stedet for hans fødsel. Dette kort fortæller ikke kun om personens karakter og talenter, men angiver også hans mål samt måder at nå dem på. For at opnå selvrealisering er det derfor nødvendigt at være i stand til at læse det astrologiske kort.

Sådan læses et astrologisk kort
Sådan læses et astrologisk kort

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ser på fødselshoroskopet, så vil du ud over stjernetegnene også se segmenter der, opdele det som en tærte i skiver. På denne måde er huse angivet. Hvert hus betegner et område i en persons liv: kærlighed, venskab, underholdning, kommunikation med andre, karriere. En planet (angivet på kortet med lige linjer; hver planet bærer sin egen energitype) kan være i sit eget hus, fjendens hus, en vens hus eller endda helt uden for huset. Planetenes placering påvirker kuglerne for menneskelig aktivitet.

Trin 2

Når du læser et astrologisk kort, skal aspekter tages i betragtning - afstanden mellem planeterne og deres forhold til hinanden. Ligesom mennesker kan naboplaneter være i harmoni, eller de kan forstyrre hinanden og blive fjender.

Trin 3

Analyser, i hvilke huse og tegn Månen, Solen og resten af planeterne står. Du kan finde information om hver position i bøger om astrologi eller på specialiserede websteder.

Trin 4

Hvis du vil vide oplysninger om et bestemt aspekt af dit liv, skal du først finde den planet, der er ansvarlig for det. Se hvordan hun føler sig i sit stjernetegn, hvordan hun interagerer med naboer, og i hvilket hus det hele sker. Efter at have læst fortolkningen af planetens position, vil du modtage omfattende information.

Trin 5

Også på kortet er fire elementer: ild, vand, jord, luft. Deres forhold manifesteres i karakteren af en person, den fremherskende stemning og kan også forudsige den aktuelle situation. Husk at tjekke dit astrologiske kort fra tid til anden. For eksempel, hvis du ser, at vand vil være hovedelementet i de følgende dage, bør du undgå at tage alvorlige beslutninger. På denne måde vil du være i stand til at klare vanskelige livssituationer og være forberedt på dem.

Anbefalede: