Sådan Laver Du En Slikgave Let

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Slikgave Let
Sådan Laver Du En Slikgave Let

Video: Sådan Laver Du En Slikgave Let

Video: Sådan Laver Du En Slikgave Let
Video: Fandt en trold under en bro i virkeligheden! Vandretur til bloggerlejren! 2024, April
Anonim

Candy gaver er blevet meget populære på det seneste. Disse er forskellige buketter og håndværk og håndlavet legetøj. Men hvad hvis du endnu ikke har mestret denne teknik til at lave gaver, men ønsker at overraske en elsket behageligt? Du kan lave en DIY slikgave meget let.

slik gaver
slik gaver

Instruktioner

Trin 1

Køb slik og de nødvendige forsyninger baseret på den gaveide, du vælger. Når du vælger, skal du være opmærksom på, at slik ikke kun adskiller sig i smag, men også i emballagens form, farve og kvalitet. Alt dette kan påvirke resultatet.

Trin 2

Lav en slikgave i en kurv. For at gøre dette skal du tage et lyst stof af den farve og tekstur, du kan lide, sy små poser til hvert slik fra det. Læg et stykke slik i hver pose og bind det med et bånd. For en gave til din elskede er materiale med røde, lyserøde, hvide farver velegnet, hvilket gør poser i form af hjerter. Børn vil elske at pakke poser ud med farverige mønstre. Produkter kan formes som dyr, legetøj. For en mand kan du bruge fløjlstof i sort, blå, brun, blå farver. Tasker kan være standard, runde, firkantede. Ser smukt ud på alle gavetråde med slik i gylden, sølvfarvet farve. Slik pakket i poser kan sættes i en smuk kurvkurv, pakket i gennemsigtig film og bundet med en bue.

Trin 3

Det er ret nemt at lave en original gave fra slik med egne hænder ved at lime slik på den glatte overflade af huset. Du kan lave en temakomposition af slik i form af tekst, tillykke, hjerter, legetøj. Brug forskellige slags slik til at komponere mønsteret og sæt dem pænt på dobbeltsidet tape.

Trin 4

Giv fødselsdagsdrengen en slikkage. Dette er let nok at gøre, hvis du vælger aflange slik. Læg slik på en tallerken eller kurv, startende fra midten af kagen, bind eller lim dem sammen. Bind den sidste række med et smukt bånd. Pynt toppen af kagen med en scatter af små slik eller slikblomster og crepe papir.

Trin 5

Alle ovenstående kompositioner er lette nok til at udføre, så de vil være lette for enhver nybegynder. Da teknikken til fremstilling af slikgaver forbedres, kan du dog vælge mere komplekse kompositioner. Disse er forskellige blomsterbuketter og tematiske figurer. For eksempel er gaver som en ananas, et sildben, et skib og et ur lavet af slik populære.

Anbefalede: