Sådan Gør Du Et Sløret Foto Klart

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Et Sløret Foto Klart
Sådan Gør Du Et Sløret Foto Klart

Video: Sådan Gør Du Et Sløret Foto Klart

Video: Sådan Gør Du Et Sløret Foto Klart
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, April
Anonim

Hvis du har taget flere vellykkede fotografier, men fra tid til anden støder på uklare billeder blandt dem, skal du ikke skynde dig at slette fotografierne, da de betragtes som håbløst forkælet. Hvis kameraet er ude af fokus på nogle af fotografierne, og de viser sig at være lidt slørede, kan du forbedre klarheden i fotos i Adobe Photoshop uden at reducere kvaliteten af billedet og uden at øge fremmede støj i billedet.

Sådan gør du et sløret foto klart
Sådan gør du et sløret foto klart

Instruktioner

Trin 1

Åbn det uklare foto i Photoshop, og vælg Kanaler i menuen Vindue for at åbne paletten Kanaler. Vælg den lyseste kanal, der svarer til det område af billedet, du vil skærpe.

Trin 2

Normalt er denne kanal rød - klik på den, og træk den derefter manuelt til ikonet Opret ny kanal. Du har oprettet en kopi af den røde kanal - anvend filteret Glødende kanter på den ved at vælge den i menuen Filter -> Stylize. Juster filteret, så kantbredden er 1, lysstyrken er 17 og blødheden er 4.

Trin 3

Hold Ctrl-knappen nede på tastaturet, og klik derefter på det røde kanalikon uden at slippe tasten for at udløse valget af det ønskede område. Slet kanalkopien ved at højreklikke på den og vælge indstillingen Slet aktuel kanal, og åbn derefter lagpaletten (klik på Vindue -> Lag i menuen, hvis lagpaletten ikke vises i hovedprogramvinduet).

Trin 4

På paletten Lag skal du trykke på Ctrl + H for midlertidigt at skjule markeringen. Vælg derefter Sharpen -> Unsharp Mask fra menuen Filter. Vælg filterindstillingerne efter dit individuelle foto - indstil den rette radius, lydstyrke og filtertærskelniveau.

Trin 5

Eksempel på resultatet ved at klikke på preview-knappen. Klik på Ctrl + J-tasterne for at klone markeringen på et nyt lag. I filtre-menuen skal du vælge indstillingen Sharpen -> Sharpen Edges. Dit billede bliver mærkbart klarere og smukkere.

Anbefalede: