Sådan Køber Du En Billet Til Cirkuset

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Billet Til Cirkuset
Sådan Køber Du En Billet Til Cirkuset

Video: Sådan Køber Du En Billet Til Cirkuset

Video: Sådan Køber Du En Billet Til Cirkuset
Video: PETUALANGAN PENUH MAKNA PINOCCHIO MENCARI SANG AYAH | #AlurFilmPINOCCHIO2019 2024, April
Anonim

Både voksne og børn elsker cirkuset. Deltagelse i et show er en fantastisk måde at tilbringe en lørdag aften eller ferie. Cirkusrepertoiret udvides hvert år. Nye spændende tal vises. Populariteten af denne type tidsfordriv vokser. Derfor er det bedre at købe billetter til det program, du er interesseret i på forhånd.

Sådan køber du en billet til cirkuset
Sådan køber du en billet til cirkuset

Instruktioner

Trin 1

En bekvem og overkommelig måde at købe en cirkusbillet på er at bestille den online. På portalerne circbilet.ru, kassir.ru, circuses.su og andre kan du booke pladser til ethvert show. Registrer dig for at bestille en billet. Indtast dine kontaktoplysninger - telefonnummer og e-mail-adresse. Du vil modtage bekræftelse på aktivering af konto. Ved at klikke på linket, vælg det cirkus, du er interesseret i, datoen for præsentationen, kategorien af steder. Derefter vil billetsalgschefen kontakte dig og angive leveringstiden. Det vil sandsynligvis blive betalt. Og omkostningerne ved modstempler på disse steder er højere end i cirkusets kassekontor. Men du behøver ikke gå nogen steder. Billetter vil blive leveret til dit hjem eller kontor på en bekvem time.

Trin 2

Du kan spare ved levering ved at finde en af de mange billetkiosker i byen. De er altid placeret overfyldte steder - nær metroudgange, store butikker, ved stoppesteder med offentlig transport. Der kan du købe billetter ikke kun til cirkuset, men også til teatret, musicalen osv. Kiosker fungerer normalt fra 8.00 til 20.00. Omkostningerne ved billetter der er de samme som i cirkuskassen eller lidt højere. Men interessante steder er ikke altid tilgængelige.

Trin 3

For at få de nøjagtige billetter, du ønsker, skal du gå til billetkontoret i cirkuset. Køb pladser på forhånd til populære shows og nyheder i sæsonen. Billetsalg til forestillinger starter nogle gange seks måneder før starten. For at finde ud af, om modstemplerne er til salg eller ej, skal du ringe til kassereren telefonisk. Kontaktnumre for de mest berømte Moskva-cirkus:

- Det store Moskva-cirkus på Vernadsky Avenue - +7 (495) 930-03-00, +7 (495) 939-45-47, +7 (495) 930-02-72;

- Nikulin Moscow Circus på Tsvetnoy Boulevard - +7 (495) 625-8970 Telefonnumre til andre Moskva-underholdningsvirksomheder kan findes på hjemmesiden www.afisha.ru. Referenceportal over statssirkus i regionerne - www.ruscircus.ru.

Anbefalede: