Sådan Laver Du Et Rundt Stempel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Rundt Stempel
Sådan Laver Du Et Rundt Stempel

Video: Sådan Laver Du Et Rundt Stempel

Video: Sådan Laver Du Et Rundt Stempel
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Kan
Anonim

Med hjælp fra den grafiske editor Adobe Photoshop kan du ikke kun smukt behandle fotos, oprette visuelle effekter på fotografier og også tegne usædvanlige billeder fra bunden ved hjælp af teknikken til computergrafik, men også oprette analoger af ægte frimærker på dokumenter. Det er let at designe et simpelt rundt stempel i Photoshop - det tager kun et par minutter at tegne det. Du kan komme med et segl til din organisation og også oprette et joke-segl til dine venner.

Sådan laver du et rundt stempel
Sådan laver du et rundt stempel

Instruktioner

Trin 1

Åbn Photoshop, og opret et nyt dokument i størrelsen 300x300px. Vælg Transparent baggrund, når du opretter et nyt dokument. Baggrunden kan også være hvid. Fra værktøjslinjen skal du vælge tekstværktøjet (T) og skrive den tekst, du vil se på udskriften, i det oprettede felt.

Trin 2

Sæt en stjerne i slutningen af teksten. Vælg tekstlaget ved at klikke på det med venstre museknap, og vælg derefter indstillingen Warp Text i det øverste kontrollag til tekstlag. På listen over figurer til forvrængning af tekst skal du vælge Arс og markere afkrydsningsfeltet ud for vandret. Din tekst bøjes ind i en bue. Klik på OK.

Trin 3

I menuen Lag skal du vælge indstillingen Rasterise type. Når laget er rasteriseret, skal du kopiere laget ved at oprette et duplikat (duplikatlag) og rotere kopien 180 grader. For at gøre dette skal du åbne menuen Rediger og vælge indstillingen Transform -> Rotate 180.

Trin 4

Flyt kopien manuelt, så den er under originalen, og at begge tekster danner en jævn cirkel. Flet lagene ved at vælge indstillingen Flet ned ved at klikke på paletten med højre museknap.

Trin 5

Opret nu et nyt lag, og vælg derefter tekstområdet ved at vælge Elliptical Marquee Tool fra panelet. I menuen Rediger skal du vælge indstillingen Streg og indstille Streg til 5 px sort. Fravælg markeringen ved at klikke på Fravælg valg i menuen Vælg.

Trin 6

Gentag ovenstående trin for at oprette et rundt slag, hvilket gør en tyndere cirkel inden for den allerede oprettede cirkel. Skriv en hvilken som helst tekst i det smalle område mellem de to cirkler. Flet alle lag, og tilføj ethvert billede inde i udskriften.

Anbefalede: