Hvordan Man Ser En Persons Aura

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ser En Persons Aura
Hvordan Man Ser En Persons Aura

Video: Hvordan Man Ser En Persons Aura

Video: Hvordan Man Ser En Persons Aura
Video: Секреты, которые вы, вероятно, не знали в Toca Life World НОВОЕ ОБНОВЛЕНИЕ | Секреты Тока Бока 2024, Kan
Anonim

Evnen til at se auraen kan være meget nyttig, fordi du ved dets udseende kan lære om en persons psykologiske og fysiske tilstand. Dette kan læres, hvis du træner målrettet og vedholdende.

Hvordan man ser en persons aura
Hvordan man ser en persons aura

Instruktioner

Trin 1

Stå foran en sort, uigennemsigtig overflade eller læg dine hænder på en sort klud. Spred fingrene og kig forsigtigt uden at blinke mellem dem. Efter 5-30 sekunder skal du se en subtil sky omkring dine fingre. Flyt din hånd lidt, se på et punkt, auraen ligger lidt bag hånden.

Trin 2

Auraen indeholder to synlige lag: "skjorte" og "sky". "Skjorten" er tættest på kroppen - dens tykkelse er 5-10 millimeter. Dette lag er gennemsigtigt og har en relativt klar kant. Det andet lag har ikke en klar oversigt, det ligner mere en sky eller tåge, dens tykkelse er 3-50 centimeter.

Trin 3

For at se auraen uden en mørk baggrund skal du lave et par øvelser. Tænd for en svag pære og se på den. Luk øjnene og se hendes silhuet, som helt sikkert vises. Forsøg ikke at bevæge dine øjne og hold billedet længere. Du kan kun starte den næste øvelse, når du har mestret den forrige.

Trin 4

Luk nu ikke øjnene, men sluk for lyset. Se på silhuetten af det, du ser med åbne øjne. I det næste trin skal du ikke slukke for lyset, men bare flytte dit blik til et andet objekt. Disse øvelser øger øjenfølsomheden og øger hastigheden ved at vænne sig til det mørke eller stærke lys. Disse synsegenskaber hjælper med at se auraen bedre.

Trin 5

På en vinter og snedækket eller solskinsdag skal du gå til vinduet og observere et punkt, der ikke er for tæt på dig, men også ikke langt væk. Efter et minut skal du lukke øjnene meget tæt og prøve at holde det negative af det, du så. På dette stadium vil du være i stand til at overveje auraens negative. Gør nu det samme, men kig kun på vinduet og derefter på hænderne.

Trin 6

Husk, at motion vil være mere effektiv, hvis du regelmæssigt træner i en time om dagen uden at gå glip af en eneste dag. Som et resultat vil du konstant kunne se auraen, selv i spejlet, uanset hvilken baggrund objektet er i. Ethvert element, der bærer information, har en aura.

Anbefalede: