Hvordan Man Dyrker En Rose Fra Skåret

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Dyrker En Rose Fra Skåret
Hvordan Man Dyrker En Rose Fra Skåret

Video: Hvordan Man Dyrker En Rose Fra Skåret

Video: Hvordan Man Dyrker En Rose Fra Skåret
Video: Ingefær - Ginger - Zingiber officinale. Hvordan jeg sætter - lægger deres rødder. 2024, April
Anonim

Har du modtaget en vidunderlig buket roser? Hvis det ønskes, kan denne buket ikke kun stå i en vase i en og en halv til to uger. Buketroser kan også dyrkes derhjemme. En rose er en ret lunefuld blomst. For at dyrke det derhjemme skal du overholde visse betingelser. Rosen har brug for løs jord, lys, frisk luft, lufttemperaturen er ikke lavere end +10. Det er bedre at rodfæste rosen i slutningen af foråret og forsommeren.

Hvordan man dyrker en rose fra skåret
Hvordan man dyrker en rose fra skåret

Er det nødvendigt

En skåret rose, en skarp kniv, et stimulerende middel til dannelse af rødder, kaliumpermanganat eller "strålende grøn", en glaskrukke eller en skåret flaske, et substrat til plantning, en gryde

Instruktioner

Trin 1

Soak roser i rent vand. Rosen skal nedsænkes indtil knopperne. Når rosen begynder at kaste sine kronblade, kan du skære stiklinger.

Trin 2

Skær stiklinger som følger: hvert snit skal have 2 knopper. Nederste snit er skråt. Gør det 6-7 mm fra den nedre nyre. Den øverste snit er lige. Gør det over den øverste nyre i en afstand på 2-3 cm. Brug kun en skarp kniv.

Trin 3

Fjern eller skær rosenbladene i to. Kauteriser skiverne med kaliumpermanganat eller strålende grøn. Behandl nedskæringen af skæringen med et rodstimulerende middel.

Trin 4

Forbered underlaget til plantning af stiklinger: 1 del sand + 1 del havejord. Plant skæringen i en gryde: dæk den nederste knopp med jord, og den øverste knap forbliver på overfladen.

Trin 5

Vand. Dæk med en glasbeholder eller afskåret plastflaske. Dette vil skabe en drivhuseffekt. Hvis jorden er tør, vandes roserne uden at fjerne drivhuset.

Trin 6

Når de første blade vises (ca. 3 uger), skal du åbne krukken i et par minutter. Forøg tiden hver dag. Dette lærer planten frisk luft.

Skær de første rosenknopper.

Anbefalede: